Sola izārstēt vēzi ar "svētītu eļļu no Jeruzalemes" (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Daudzi rīdzinieki savās pastkastītēs saņēmuši mulsinošas skrejlapiņas, kuras apgalvo, ka ar "svētītu eļļu no Jeruzalemes" iespējams izārstēt vēzi. Uz lapiņām atrodams arī kādas Olgas stāsts, kura apgalvo, ka esot "vēža slimniece" un no slimības izārstējusies, "pateicoties šīm eļļām", vēsta TV3 Ziņas.

Uz lapiņām norādīts, ka eļļu izplata organizācija "Palīdzības centrs". Organizācijas "Youtube" kanālā atrodami vairāki video ar "brīnumainām" dziedināšanas epizodēm. Organizācijai ir biroji Rīgā un Jelgavā.

Eļļas izplatītāji gan TV3 Ziņām atzīst, ka zinātniskus pētījumus par eļļas efektivitāti neviens neesot veicis. Esot cilvēki, kuriem "eļļas labi palīdzot". Eļļas dīleris uzsver, ka, saņemot šo produktu, "cilvēks var labprātīgi ziedot naudu".

Onkoloģisko slimību atbalsta biedrībā "Dzīvības koks" uzsver, ka svētītas eļļas vēzi izārstēt nevar un ir neētiski manipulēt ar smagā slimībā nonākušu cilvēku apziņu. Cilvēki, uzzinot savu diagnozi, katrs reaģē citādāk, ir tādi, kas sāk ticēt "brīnumiem", bet brīnumu nav, vēzis ir jāārstē.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu