Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Ja būsi nonācis finansiālajās grūtībās, aktīvi meklēsi jaunas darba iespējas, centīsies uzklausīt draugu, līdzgaitnieku padomus. Šoreiz, tieši pazīšanās ar vajadzīgajiem cilvēkiem, var palīdzēt sasniegt kāroto!

VĒRSIS Tavs garastāvoklis tiešā veidā ietekmēs paveiktā darba kvalitāti. Darījumos ar finansēm, esi dubultā piesardzīgs. Šodien mīļā miera labad, labāk atturies no līdzcilvēku kritizēšanas, pa ja tā šķiet pamatota!

DVĪŅI Kārtojot ar biznesa pasauli saistītās lietas, ievēro ne tikai likuma, ber arī morālās normas! Ja būsi godīgs pret sevi un citiem, tad tava darba augļi liksies daudz saldāki, vērtīgāki. Vakarā esi piesardzīgs pie stūres.

VĒZIS Valdzinās viss noslēpumainais, neizskaidrojamais. Neziņa par nākotni, kādu Vēža zīmes pārstāvi var iedrošināt vērsties pie astrologa vai gaišreģa. Taču, daudz ko priekšā spēs pateikt tevis paša intuīcija!

LAUVA Būsi lieliskā omā. Tava optimistiskā dzīves nostāja būs lipīga, kas nozīmē arī apkārtējie tavā sabiedrībā sāks biežāk smaidīt, izrādīt bezrūpīgāku sejas izteiksmi. Piemērota diena radošajām iecerēm!

JAUNAVA Vajadzēs kā nākas sekot līdzi ne tikai savam darbam, bet arī uzmest aci vai kolēģis nesāk taisīt kādus brīnumus. Zināmus kavēkļus var radīt datortehnikas niķošanās. Dienas izskaņā ieteicamas pirts procedūras.

SVARI Varbūt jutīsies nedaudz nomākts, jo tavas cerības, attiecībā uz profesionālo sfēru diemžēl var nepiepildīties. Taču der likt aiz auss, ka ilgtermiņā ieguvēji neapšaubāmi izrādīsies neatlaidīgākie Svari!

SKORPIONS Profesionālajos aizsākumos tiksi novērtēts gan no kolēģu, gan no vadības puses. Ja nepieciešams, vari ķerties klāt dokumentācijas sakārtošanai, ar apdrošināšanu, nekustamo īpašumu saistītajam.

STRĒLNIEKS Šis var būt brīdis, kad nāksies pieņemt būtiskus lēmumus, taču tu nespēsi nosliekties par labu nevienai no iespējamām izvēlēm. Nekas cits neatliks, kā vaicāt padomu savai uzticamības personai.

MEŽĀZIS Radošie Mežāži ar saviem mākslinieciskajiem talantiem spēs pārsteigt ne tikai apkārtējos, bet arī paši sevi. Šis ir arīdzan piemērots brīdis, lai pievērstos ar reklāmu, prezentācijām saistītajam.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes var sniegt tev jaunas iespējas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Vienlaikus, esi uzmanīgāks, kārtojot naudas jautājumus, jo pastāv varbūtība, ka tevi centīsies apvest ap stūri.

ZIVIS Lai arī kā šobrīd negribētos, centies novest līdz galam visus iesāktos darbus, citādi tos tā arī nekad vari nepabeigt. Diena nav pārāk piemērota juridisku vai finansiālu jautājumu risināšanai!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu