Latvietes uzvara IFBB Pasaules Fit Model čempionātā 2019 (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Otro gadu pēc kārtas, Samanta izcīna zelta godalgu pašās prestižākajās pasaules līmeņa sacensībās un sīvā konkurencē tiek kronēta par divkārtējo IFBB Pasaules čempioni!

Latvijas galvaspilsētā Rīgā, 17. novembrī, noslēdzās vērienīgākais pasākums Fit Model sporta disciplīnā – otrais vēsturē IFBB Pasaules Fit Model čempionāts 2019, uzņemot dalībniekus no 4 kontinentiem. Pasaules čempionāts tradicionāli norisinājās krāšņajā STUDIO69 Koncerta zālē. Pasākumu organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija), prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā. Sacensību galvenie atbalstītāji Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija un Latvijas Sporta federāciju padome.

Foto: Publicitātes foto

65 sportisti no 14 dažādām Eiropas un pasaules valstīm tai skaitā pirmo reizi no Dienvidāfrikas, Ķīnas, Mongolijas, Kanādas, un Kazahstānas tika pārstāvētas sacensībās. Labākās pasaules sportistes demonstrēja teicamas ķermeņa formas, sievišķību un grāciju uznāciena raundā peldkostīmos, kā arī apburošus vizuālos tēlus vakarkleitās, kas arī tiek vērtēts no tiesnešu puses. Skaisti un fascinējoši peldkostīmi, izsmalcinātas vakarkleitas, īpašie skatuves stili – visi šie komponenti uzsver dalībnieču dabisko skaistumu un pievilcīgās, ne pārāk muskuļaini izteiktās ķermeņa formas.

Pirmo reizi sacensību vēsturē, tiesneši un skatītāji varēja novērtēt arī vīriešu Fit Model kategoriju, kurā piedalījās sportisti no Ķīnas un Polijas, parādot lielisku sniegumu.

Godalgoto vietu ieguvēji:

Women`s Fit model - 163 cm:

1.vieta – Samanta Balode (Latvija)

2.vieta – Tetiana Velshyna (Ukraina)

3.vieta – Kseniya Maseika (Baltkrievija)

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Women`s Fit model - 163 cm:

1.vieta – Anna Kozhemiakina (Krievija)

2.vieta – Alena Agafonova (Krievija)

3.vieta – Yu Teng (Ķīna)

Foto: Publicitātes foto

Women`s Fit model + 168 cm:

1.vieta – Sofia Maloletova (Krievija)

2.vieta – Anastasiia Dobrydina (Krievija)

3.vieta – Mailys Luigend (Igaunija)

Foto: Publicitātes foto

Men`s Fit model open:

1.vieta – Gu Dian (Ķīna)

2.vieta – Wang Ruishan (Ķīna)

3.vieta – Yang Xiao (Ķīna)

Apsveicam Latvijas sportistes Samantu Balodi, Jekaterinu Malnaču, Agnesi Šaburovu un Tatjanu Gavrilenko ar veiksmīgo dalību Pasaules čempionātā. Komandu vērtējumā Latvija tika ierindota ceturtajā vietā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu