Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šī diemžēl var izrādīties diezgan nemierīga un emocionāli pasmaga diena. Var nākties risināt neparedzētus finansiālus sarežģījumus. Daudzi vakarā vēlēsies pabūt vienatnē ar savām domām.

VĒRSIS Zvaigznes silti iesaka atturēties uzticēt savu darbu citiem. Labāk pats saviem spēkiem parūpējies, lai uzticētais tiktu pilnvērtīgi īstenots. Šis var būt zīmīgs brīdis ar interjera dizainu, arhitektūru saistītajiem.

DVĪŅI Šodien vislabāk padosies lietas, kuras neprasa ilgstošu piepūli un sniedz tūlītēju rezultātu. Vari mēģināt pārveidot sava mājokļa dizainu vai arī konsultēt savus tuvākos draugus šajos jautājumos.

VĒZIS Nesēdi rokas klēpī salicis, šobrīd būs pienācis tavs laiks pierādīt savu patieso spožumu, kāpjot aizvien augstākās profesionālajās virsotnēs. Tev veiksmīgi veidosies lietišķie kontakti, saikne ar priekšniecību.

LAUVA Paziņas un labvēļu tev būs cik tik uziet, taču arī pretinieku netrūks. Cīnoties par savu taisnību, nepielieto neatļautus paņēmienus, jo tie tev cels tikai un vienīgi neslavu. Vakarā esi uzmanīgāks pie stūres.

JAUNAVA Pilnīgi iespējams, ka tev palielināsies daba apjoms, taču tev izdosies visus uzticētos pienākumus izpildīt godam. Dienas pirmajā pusē nebūtu vēlams risināt ar tiesvedību, nekustamo īpašumu saistīto.

SVARI Neliedz sev jauku izklaidi, visu naudu šā vai tā nenopelnīsi. Piemērots laiks attiecību jautājumu kārtošanai. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem ir pavisam reālas izredzes sastapt savu izredzēto!

SKORPIONS Nesteidzies pats un noteikti nesteidzini arī savus līdzcilvēkus, jo pretējā gadījumā gaidāmas nopietnas ķibeles, strīdi. Esi piesardzīgāks darījumos ar mazpazīstamiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS Centies nenovirzīties no galvenā, pārāk iedziļinoties sīkumos. Esi diplomātiskāks saskarsmē ar kolēģiem, taisnība šoreiz var izrādīties viņu pusē. Vakaru velti savam izredzētajam.

MEŽĀZIS Lielākās raizes šodien var sagādāt atvasītes. Nepārmet viņām bezatbildību, bet gan labāk palīdzi pārvarēt šo krīzes momentu ar labu vārdu un siltu apskāvienu. Darba jomā viss ies savu gaitu.

ŪDENSVĪRS Šodien droši vari rīkot plaša mēroga saietus, organizēt reklāmas kampaņas, lietišķas tikšanās. Vakarā kopā ar ģimeni un draugiem aizej, uz kādu izklaides vietu un kā nākas iztrakojies.

ZIVIS Tev raksturīgā iejūtība, dvēseliskums un apkārtējo sapratne palīdzēs iegūt labus un uzticamus draugus. Tomēr nepieļauj, lai svešas problēmas kaut mazākajā mērā aizēno tava paša personīgo dzīvi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu