Paņem pauzi no reibuma. Atjaunojies ar FACCEX

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Viena no senākajām atkarībām ir alkoholisms, turklāt oficiāli atzīts, ka tā ir slimība, kas attīstās pie bieža un liela daudzuma alkohola lietošanas. 

Nav jaunums, ka pārmērīga alkohola lietošana ir ļoti kaitīga veselībai. Cilvēka organismā nav neviena orgāna, uz kuru neiedarbotos alkohola iznīcinošā ietekme.

Regulāri lietojot alkoholu pat mazās devās, tas grauj visu cilvēka organisma struktūru un sistēmu funkciju. Lietojot alkoholu, cilvēkam rodas bojājums smadzenēs, kā rezultātā alkohola lietošana apdraud ne tikai savu dzīvību, bet arī apkārtējo drošību, tādēļ alkoholisms ir nopietna problēma sabiedrībā.

Palīglīdzeklis cīņai ar alkoholismu

Latvijas zinātnieki, sadarbībā ar Latvijas Organiskās sintēzes institūtu, radījuši unikālu, 100% dabīgu preparātu FACCEX®, lai veicinātu alkohola nomākto garīgo un fizisko darbaspēju atjaunošanos, saglabātu veselīgu miegu, pozitīvu noskaņojumu, stiprinātu organisma dabisko imunitāti un labvēlīgi iedarbotos uz centrālo nervu sistēmu.

Augu valsts preparāts FACCEX® satur augsti efektīvus komponentus, kuru iedarbība uz dažādām organisma sistēmām ir noskaidrota zinātniskos pētījumos, īpaši atlasot tādus, kuru sastāvā esošās vielas spēj pastiprināt viena otras efektivitāti.

Speciālisti, kuri strādājuši pie preparāta izveidošanas, pauž, ka stabils emocionālais un fiziskais stāvoklis ir pamats veiksmīgai cīņai ar alkohola atkarību.

FACCEX® radīts ar mērķi iedrošināt tā lietotāju turpmākai cīņai ar kaitīgo ieradumu – tas ir veidots pēc principa atjaunot organismu, veicināt labu pašsajūtu, enerģiju un darba spējas, lai sekmētu iedzeršanas tieksmes samazināšanos, kas veicinātu motivāciju veselīgākai dzīvei skaidrā un bez pārmērīgas alkohola lietošanas.

Latvijas Organiskās sintēzes institūta Zinātniskās padomes priekšsēdētājs, profesors I. Kalviņš, kura vadībā tika izstrādāta receptūra preparātam izskaidro tā iedarbību:

Tā ir pavisam jauna pieeja, kā palīdzēt cilvēkam izkļūt no alkohola atkarības. Līdzeklis dod cilvēkam nepieciešamo atbalstu ļoti grūtajā posmā, kad viņš ir apņēmies izkļūt no alkohola atkarības – veicinot veselību, labu pašsajūtu, enerģiju un, kas ir ļoti svarīgi, spēju justies labi arī bez alkohola. Tiklīdz cilvēks emocionāli, garīgi un fiziski sāk justies labāk, viņam samazinās vēlme apreibināties. Un tieši tāpēc izeja no alkohola atkarības kļūst daudz vieglāka.”

FACCEX® izpelnījies arī narkologu atzinību

Jauno preparātu pozitīvi jau paguvis novērtēt psihiatrs-narkologs Dr.med.h.c. Jānis Strazdiņš. Pieredzes bagātais narkologs teic, ka tas varētu būt “jaunais Mildronāts”.

Pirmie novērojumi ir pozitīvi. FACCEX® noņem paģiras, paceļ tonusu, tam ir plašas iespējas. Cilvēki, kas šo preparātu izmēģinājuši, to uzticīgi lieto, jo redz rezultātu, turklāt jau no pirmajām lietošanas reizēm. Daudziem patīk, ka šis līdzeklis ir pilnībā dabīgs, jo cilvēki nevēlās lietot ķīmiju. Ļoti svarīgi ir tas, ka līdzeklis efektīvi atvieglo paģiras, jo tikai alkoholiķis zina, kādas tās ir mokas – bezmiega naktis, bailes, vainas sajūta, sirdsklauves, svīšana, tirpšana un pat krampji. Pārtraukt dzeršanu visgrūtāk ir tāpēc, ka paģiru laikā cilvēku parasti pārņem tieksme pēc nākamās alkohola devas, tādēļ ir ļoti svarīgi, ka lietojot šo uztura bagātinātāju, tieksme pēc alkohola samazinās. Protams, cilvēkam ir jāsaprot, ka ir vajadzīga arī speciālista – narkologa palīdzība, kas palīdzētu izprast savu slimību, sakārtot domāšanu un rast motivāciju nedzert.”

Foto: Publicitātes foto

Preparāts paguvis izpelnīties arī citu speciālistu interesi.

FACCEX® ir Reģistrēts PVD Novērtēšanas un reģistrācijas centrā kā uztura bagātinātājs Nr. 10258

RADĪTS UN RAŽOTS LATVIJĀ.

FACCEX® var iegādāties, veicot pasūtījumu mājaslapā.

Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

APTIEKU saraksts, kur var iegādāties preparātu skatiet šeit.

FACCEX - Un prāts smaida!

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu