Skip to footer
Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa
Iesūti ziņu!

Skaties, ko tu ēd Kā izvairīties no kļūdām, izvēloties un gatavojot putnu gaļu

Podkāsta "Skaties, ko tu ēd" otrajā epizodē sarunas vadītājs Jānis Lielpēteris studijā tiekas ar sertificētu uztura speciālisti Lizeti Pugu un pārtikas tehnoloģi, uztura konsultanti Dzintru Koktu. Šoreiz saruna fokusējas uz to, kāpēc uzturā ir nepieciešams iekļaut bez antibiotikām audzētu putnu gaļu, kā to pareizi pagatavot, lai gaļa nezaudētu savu uzturvērtību, kāda ir olbaltumvielu nozīme veselīgā ēdienkartē un kā izvairīties no biežāk pieļautajām kļūdām, izvēloties un gatavojot putnu gaļu.

Podkāsta "Skaties, ko tu ēd" pirmo epizodi atradīsi te, bet, lai tu, iegādājoties pārtiku, varētu izvēlēties gudri un pieņemt zināšanās balstītus lēmumus par to, kā uzlabot savus uztura paradumus, noskaties arī šo raidieraksta epizodi.

Finansē Eiropas Savienība. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Lietuvas Zemkopības ministrijas pakļautībā esošā Lauksaimniecības aģentūra uzskatus un viedokļus. Ne Eiropas Savienība, ne piešķīrēja iestāde par tiem nevar tikt sauktas pie atbildības.

Veselīga uztura ieteikumi pieaugušajiem: https://www.vm.gov.lv/lv/media/3017/download?attachment 

Raksta foto
Uz augšu