Apskati īpašuma reālo vērtību: radīta interaktīva karte ar pērnā gada darījumiem (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Nekustamā īpašuma iegāde ir liels solis cilvēka dzīvē, tāpēc tā iegādē ir būtiski apsvērt dažādas nianses, tostarp salīdzināt citu īpašumu cenas tuvākajā apkaimē. Nu to var izdarīt ar interaktīvas kartes palīdzību.  

Latvijā ir radīts pirmais tiešsaistes dzīvokļu novērtētājs, ar kura palīdzību ikviens, kā māju un dzīvokļu īpašnieki, tā potenciālie īrnieki, pircēji un arī nekustamo īpašumu tirgus profesionāļi, var iegūt kvalitatīvu informāciju par interesējošā īpašuma reālo tirgus vērtību. Interaktīvo karti ir izstrādājis "Vartus". 

Interaktīvajā kartē aprēķina īpašuma vērtību ar sava, īpaši izstrādāta algoritma palīdzību, kas apkopo un analizē Valsts Zemes dienestā ilgtermiņā uzkrāto informāciju par darījumiem ar nekustamo īpašumu. Tev atliek vien meklētājā ievadīt sev zināmo informāciju par īpašumu, un "Vartus" dažu sekunžu laikā aprēķinās tā aktuālo vērtību.

Foto: Ekrānuzņēmums no portāla

Informācijas iegūšana ar interaktīvās kartes starpniecību ir bez maksas, un sniegtie vērtējumi ir pilnībā objektīvi - "Vartus" nav nekādu slēptu interešu nekustamā īpašuma nozarē. Patlaban kartē ir apskatāmas 2019. gadā iegādāto īpašumu vērtības visas Latvijas teritorijas apmēros.  

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu