Prezidenta rezidence tiks pie jaunām mēbelēm; iepirkuma summu neatklāj (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Patlaban prezidenta rezidencē aktīvi norit remonts, bet drīzumā arī Jūrmalas nams iegūs jaunus interjera dizaina vaibstus, ziņo raidījums "TV3 Ziņas". 

Kopš pērnā gada rudens prezidenta rezidencē Jūrmalā norit vērienīgi remontdarbi, kuru ietvaros tiek uzlabots ēkas izskats, kā arī samazinātas apsaimniekošanas izmaksas un radīti komfortablāki dzīvošanas apstākļi. Remonta veicējs ir Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ), bet par iekštelpu iekārtošanu atbilstoši prezidenta vēlmēm un sajūtām gādā Valsts prezidenta kanceleja. Drīzumā Jūrmalas rezidenci papildinās jaunas mēbeles - VNĪ organizē iepirkumu par mēbeļu iegādi un uzstādīšanu. Raidījums "TV3" noskaidroja, ko tieši valsts uzņēmums plāno iegādāties prezidenta mājvietas interjera izveidei. 

Prezidenta mājokli papildinās: trīsvietīgs dīvāns, četri klubkrēsli, viens atpūtas krēsls, kafijas galdiņš. Mīksto mēbeļu grupa neformālām sarunām, ko veido trīsvietīgs un divvietīgs dīvāns, dīvāns-zvilnis, dekoratīvie spilveni, četri kafijas galdiņi, inkrustēts ēdamgalds, divi palīggaldi, kā arī 20 krēsli pie ēdamgalda, divi krēsli ar roku balstiem pie ēdamgalda un brīvstāvoša mēbele servēšanas piederumiem.

Interjeru papildinās nišā iebūvējami plaukti, atsevišķs plaukts ar spoguli, kā arī 50 krēsli koncertiem un pasākumiem un divi ratiņi krēslu pārvadāšanai. 

Iepirkuma summa netiek atklāta, taču prezidenta kanceleja mudina uzņēmējiem iesniegt savas idejas, lai uzvar labākā.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu