Svētdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Attiecībās ar mīļoto sapratīsies burtiski no pusvārda. Ja nesenā pagātnē ir gadījušās kādas asākas domstarpības, tad šis brīdis ir īstais, lai izrunātu nesaskaņas un aizmirstu aizvainojumus!

VĒRSIS Izklaides iespējas būs plašas, taču neviena no tām īsti neuzrunās tevi. Varbūt beigu beigās nolemsi veltīt laiku profesionālo zināšanu apguvei, meklēsi kontaktu ar amata brāļiem, domubiedriem.

DVĪŅI Var apgalvot, ka tev izdosies trāpīt diviem zaķiem ar vienu šāvienu. Proti, paspēsi gan pienācīgi izklaidēties, gan vienlaikus atrast jaunus lietišķos partnerus, pārrunāt potenciālās sadarbības iespējas.

VĒZIS Noskaņojoties pesimistiski, nespēsi pamanīt izdevības, kuras liktenis tev šobrīd burtiski metīs tieši rokās. Izvairies no asām vārdu pārmaiņām, karstām debatēm ar otro pusīti, esi iecietīgāks.

LAUVA Nav izslēgts, izpaudīsies tendence slīgt pārmērībās. Visvairāk tev šobrīd derētu atturēties no pārgalvīgas braukšanas, iesaistīšanās ekstrēmās izklaidēs. Dodoties uz veikalu, nepiemirsti iegrožot tēriņus!

JAUNAVA Būsi priecīgs par iespēju pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Atvasītēm būs pilna galva ar idejām, dažas no kurām tev izdosies palīdzēt piepildīt. Tevis un mīļotā cilvēka starpā izplauks jaunas jūtas.

SVARI Kā ierasts, būsi atsaucīgs, pretimnākošs. Iespējams, izpalīdzēsi tuviniekam, kurš būs nonācis finansiālās grūtībās. Vakarpusē vēlēsies pabūt divvientulībā ar laulāto, varbūt gatavosi viņam kādu pārsteigumu.

SKORPIONS Vēlēsies no sirds izbaudīt pasaulīgos labumus. Daži Skorpioni tieši šā iemesla dēļ iztērēs ne mazums naudas. Būtu labi, ja tu vairāk ieklausītos otrās pusītes ieteikumos, atturētos no spītības.

STRĒLNIEKS Atpūtīsies uz nebēdu! Iespējams, rīkosi nelielas svinības vai brauksi ciemos. Derētu iegaumēt, ka šobrīd vārīgā vieta organismā būs kuņģis, tāpēc labāk atturēties no trekniem vai asiem ēdieniem.

MEŽĀZIS Gādāsi, lai ģimenes locekļiem būtu interesanta, piesātināta atpūta un tas nemaksātu pārāk dārgi. Dažiem Mežāžiem izdosies ātri atrast kompromisu starp tuvinieku iegribām un materiālajām iespējām.

ŪDENSVĪRS Būsi jūtīgs attiecībā uz to, kas skar tavu personisko brīvību. Mīļotā cilvēka lūgumus uztversi kā pavēles. Prātīgākie Ūdensvīri apzināsies savu kļūdu un centīsies piekoriģēt saasināto uztveri.

ZIVIS Lai gan galvenokārt būsi aizņemts ar ikdienišķām, pelēcīgām lietām, tomēr garlaicīgi tev nebūs. Iztēlē apcerēsi savu nākotni, sapņosi par vasaras atpūtu, jauniem piedzīvojumiem mīlas frontē.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu