Horoskopi visai nedēļai (4)

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 23.-29. martam.

AUNS Nedēļas sākumā zvaigznes būs labvēlīgas finansiālo jautājumu risināšanai. Nav izslēgts, radīsies ne viena vien laba iespēja gūt papildu ienākumus. Attiecībā gan pret sevi, gan apkārtējiem būsi ļoti prasīgs, vēlēsies, lai paredzētās lietas tiktu izdarītas, cik vien var nevainojami. Nedēļas otrajā pusē pieaugs sacensības gars, tādēļ it visā vēlēsies būt pirmais. Nav izslēgts, nolemsi uzņemties daudz atbildīgākus pienākumus. Brīvdienās noteikti atej no darba lietām, pavadi laiku savā nodabā, sakārto domas.

VĒRSIS Nerīkojies stūrgalvības vadīts, noteikti ieklausies uzticamu cilvēku viedoklī, jo īpaši otrās pusītes padomos. Profesionālajā jomā lieliski tiksi galā ar saimnieciski organizatoriskām lietām, komandas līdera pienākumiem. Pārrunās ar augstākstāvošajiem, potenciālajiem sadarbības partneriem, nekautrējies akcentēt savus līdzšinējos sasniegumus, drošāk paud nākotnes ieceres. Attiecībās ar mīļoto būsi romantisks, kaislīgs, taču brīžiem nedaudz uzstājīgs.

DVĪŅI Pirmdien, otrdien būs grūtāk pieņemt atbildīgākus lēmumus, jo īpaši tāpēc, ka tavas domas būs nedaudz svārstīgākas nekā ierasts. Taču, ja tev blakus būs pieredzes bagātāks kolēģis, viņš noteikti neskoposies ar padomiem. Citādi šonedēļ spīdēsi ar savām analītiskajām un saskarsmes dotībām. Dzīvespriecīgā, asprātīgā dzīves nostāja piesaistīs apkārtējo uzmanību, potenciāli radīs jaunus domubiedrus, atbalstītājus. Privātā dzīvē pratīsi izrādīt papildu rūpes par otro pusīti.

VĒZIS Zvaigznes iesaka veltīt nedaudz vairāk laika savas fiziskās formas uzlabošanai, veikt nelielas pārmaiņas ārējā veidolā, ģērbšanās stilā. Šonedēļ tu būsi gatavs aktīvi darboties ne tikai savās, bet arī apkārtējo interesēs. Pateicoties gūtajiem panākumiem, izdosies uzspodrināt profesionālo reputāciju, iemantot līdzgaitnieku apbrīnu, cieņu. Ikdienas gaitās tev lieti noderēs rūpīgums, piesardzība un spēja pamanīt briestošās nepatikšanas, pirms tās spēj pamanīt citi. Nav izslēgts, sajutīsi lielāku interesi par radoša rakstura aktivitātēm.

LAUVA Šī kopumā būs veiksmīga nedēļa, jo tās laikā vairākas tavā dzīvē svarīgas lietas nostāsies savās vietās. Būtiski, lai tu neļautu pārlieku lielu vaļu savam karstasinīgajam temperamentam, jo īpaši, veicot pārrunas ar priekšniecību vai kārtojot privāta rakstura jautājumus! Ja saņem šķietami vilinošus peļņas piedāvājumus, esi kritiskāks, jo, visticamāk, minētie darījumi sevī slēps negodīgas rīcības elementus. Mīlas jomā liktenis ļaus baudīt ne tikai atmiņā paliekošus erotiskos priekus, bet arīdzan saskaņu ar otro pusīti.

JAUNAVA Ar visatbildīgākajiem, sarežģītākajiem darbiem tev palīdzēs tikt galā ne tikai apņēmīgums, punktualitāte, bet arī praktiskums un strādīgums. Ja nepieciešams, droši vari uzņemties komandas līdera lomu,

nekautrējoties izrādīt savas izcilās organizatora dotības. Tev netrūks ideju, kā padarīt esošo darbību vēl efektīvāku, ienesīgāku. Svarīgi, lai tavas ieceres sasniegtu dzirdīgas ausis! Brīvdienas pilnībā pakārto savām un ģimenes locekļu vēlmēm, nedari neko tikai pienākuma pēc.

SVARI Saskaroties ar piņķerīgiem ikdienas sarežģījumiem, nezaudē pārliecību, ka spēsi veiksmīgi tikt ar tiem galā. Panākumu atslēga visas nedēļas garumā būs uzdrošināšanās, pašpārliecinātība un enerģiskums! Par savām analītiskajām un saskarsmes dotībām droši vari neuztraukties, tās tevi nekādi nepievils! Būtiski saglabāt pietiekami nopietnu attieksmi pret materiāla rakstura jautājumiem, neļaut mirkļa iegribām iedzīt tevi parādu purvā! Mīlas fronte solās būt piesātināta ar ļoti plašu emociju gammu.

SKORPIONS Nedēļas pirmajā pusē centies visu uzmanību veltīt tiešajiem profesionālajiem pienākumiem, nenovērsties blakus lietām. Labāk neiesaisties apkārtējo strīdos kā miera nesējs, ļauj, lai paši domstarpību īpašnieki, tiek galā ar savām nebūšanām! Būtu labi, ja tu vairāk koncentrētos jaunu profesionālo iemaņu apgūšanai, papildinātu jau esošās zināšanas. Nedēļas izskaņā astroloģiskā situācija būs piemērota visdažādāko ģimenisko problēmu, attiecību sarežģījumu risināšanai.

STRĒLNIEKS Jo precīzāk un apjomīgāk spēsi ievākt vajadzīgo informāciju un pareizi to apstrādāt, jo teicamākus rezultātus sasniegsi! Sarežģījumu gadījumā nekautrējies lūgt padomu pieredzes bagātākiem kolēģiem vai pat augstākstāvošajiem. Attiecības ar cilvēkiem tiešā veidā būs atkarīgas no tā, cik diplomātiski un iejūtīgi paudīsi savu viedokli, kā spēsi atturēties no asas kritikas. Ģimenes locekļiem izrādīsi apskaužamu gādību, uzmanību.

MEŽĀZIS Ja esi saistīts ar pedagoģiju, zinātnes lauciņu, psiholoģiju, nedēļas pirmā puse tev solās būt patiesi veiksmīga. Neskatoties uz sīkiem ikdienišķiem sarežģījumiem, tu gūsi patiesi pamanāmus panākumus. Kopumā šonedēļ vari sākt jaunus biznesa projektus, meklēt saikni ar ārzemju sadarbības partneriem, smelties idejas no konkurentu lauciņā notiekošā. Taču, lai panākumi būtu stabili, tev nāksies vairāk sekot līdzi savam morālajam līdzsvaram, neļaujot svārstīgajām emocijām ietekmēt nopietnu lēmumu pieņemšanu!

ŪDENSVĪRS Būsi spējīgs veiksmīgi piesaistīt apkārtējo uzmanību tikai un vienīgi ar savu klātbūtni. No tevis staros nedaudz mistiska, noslēpumaina, taču ļoti pievilcīga aura. Nedēļas laikā piedzīvotie neprognozējamie notikumu pavērsieni ļaus saskatīt jaunas biznesa iespējas. Taču, lai tās veiksmīgi īstenotu, tev būs nepieciešams rūpīgi izstrādāts rīcības plāns, kā arī profesionāla, uzticama komanda. Nedēļas nogalē priecēsi savu vēderu un dvēseli ar dažnedažādām baudām.

ZIVIS Centies pēc iespējas norobežot darbā notiekošo no privātās dzīves aktualitātēm. Ja ļausi profesionālajam savīties kopā ar mīlas fronti, proti, atdodoties dienesta romānam, no sarežģījumiem būs grūti izvairīties! Labāk darba pienākumos saglabā lietišķu, apzinīgu un godprātīgu nostāju. Savukārt kaislībām droši ļauj vaļu romantiskajos piedzīvojumos, ārpus profesionālās jomas. Nav izslēgts, ka draugu organizētajā izklaides pasākumā iepazīsies ar patiesi simpātisku pretējā dzimuma pārstāvi.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu