Britam smieklīgs attaisnojums, kāpēc viņš būtiski pārsniedzis ātrumu

Brauca pēc maizes
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lielbritānijas policijas auto. Ilustratīvs attēls
Lielbritānijas policijas auto. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Policistu darbs nav viegls, tas prasa ļoti augstu atbildības izjūtu un bieži vien ir bīstams. Tomēr gadās arī komiskas situācijas, kā jau jebkurā citā jomā.

Var teikt, ka kādam autovadītājam ļoti nepaveicās, kad viņš tika apturēts par joņošanu, jo pa maģistrāli M1 pie Lesteras Lielbritānijā traucās ar 110 jūdzēm jeb 177 kilometriem stundā.

Nepatīkama situācija autovadītājam, bet tai pašā laikā ikdiena policistiem, kas steidzīgo braucēju piebremzēja. Jāteic gan, ka policistiem tā tikai nosacīti bija standarta procedūra, jo tādu paskaidrojumu un mēģinājumu attaisnot savu rīcību no vadītāja nebija gaidījuši.

Vīrietis likuma sargiem apgalvoja, ka bijis atceļā no veikala, kur maize esot par 1 mārciņu lētāka. Iespējams, kādu policistu šāda atruna arī spētu pārliecināt, taču tā nav diez cik spēcīgs pamatojums, ja ņem vērā, ka vīrietis dzīvo Notingemā, bet veikals ir 120 jūdzes jeb aptuveni 200 kilometrus attālajā Londonā.

Lesteršīras ceļu uzraudzības vienība savā Twitter kontā piebilst, ka vīrieša mašīnā bijuši arī divi viņa bērni, un viņa lieta nodota tiesai. Tā ka tiesa arī lems par steidzīgajam vīram piemērojamo sodu. Jācer tikai, ka maize, pēc kuras viņš turp un atpakaļ kopā nobrauca gandrīz 400 kilometrus, bija tā vērta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu