Viesnīca "Tallink Hotel" Rīgā no 1.jūnija būs atkal atvērta apmeklētājiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Lita Krone / LETA

"Tallink Grupp" meitasuzņēmums "Tallink Hotels" pirmdien paziņojis, ka no 1.jūnija atkal atvērs tā viesnīcu "Tallink Hotel Riga", kas atrodas Latvijas galvaspilsētā. 

No pagājušās nedēļas ceļošanas ierobežojumi starp Baltijas valstīm ir atcelti un Igaunijas un Lietuvas iedzīvotāji atkal var ceļot uz Latviju, ja viņi jūtas veseli un nav koronavīrusa simptomu, līdz ar to "Tallink Hotels" valde ir nolēmusi atvērt tās viesnīcu Rīgā no 1.jūnija.

"Vasara ir gandrīz klāt, un, lai gan pārējā pasaule mums ir slēgta ceļošanai, Baltijas valstu robežu atvēršana ir radījusi tā saukto "mini Šengenas" zonu un nelielu tūrisma oāzi, atļaujot Igaunijas, Latvijas un Lietuvas iedzīvotājiem baudīt atpūtas brīdi kaimiņvalstīs pēc patiesi izaicinājumiem pilna laika posma," sacīja "Tallink Hotels" valdes locekle Ave Svarts.

Saskaņā ar Svarts teikto "Tallink Grupp" lojalitātes programmas klientu aptaujas dati, kas veikta maija sākumā, parāda, ka vairums Igaunijas iedzīvotāju ir gatavi ceļot uz kaimiņvalstīm jau šajā vasarā.

"Skolēnu attālināto mācību un studiju gads tuvojas noslēgumam, gandrīz klāt ir vasaras atvaļinājumi, un cilvēki, kas atradušies mājās kopš ziemas, nu lūkojas pēc īsas atpūtas dzīvesvietas tuvumā. Vislabākās un drošākās alternatīvas brīvdienām ir neliela atpūta pie mūsu dienvidu kaimiņiem, kur epidemioloģiskā situācija ir līdzīga kā Igaunijā," Svarts piebilda.

Uzņēmums bija apturējis viesnīcas darbību no 18.marta saistībā ar valdību ieviestajiem ceļošanas ierobežojumiem Covid-19 izplatības un valstīs izsludinātā ārkārtas stāvokļa rezultātā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu