Amata pienākumus sāk pildīt trīs Rīgas domes departamentu jaunie direktori

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Uldis Rakstiņš.
Uldis Rakstiņš. Foto: Ieva Leiniša/LETA

No šodienas amata pienākumus sāks pildīt trīs Rīgas domes departamentu jaunie direktori.

Finanšu departamenta direktora amatā stāsies līdzšinējais direktora pienākumu izpildītājs Uldis Rakstiņš. Viņš domē dažādos amatos strādā vairāk nekā 20 gadus un kopš 2011.gada departamentā vadīja Pašvaldības budžeta pārvaldi.

Pilsētas attīstības departamenta direktore turpmāk būs Ilze Purmale, kura arī līdz šim bija departamenta direktora pienākumu izpildītāja. Arī viņa pašvaldībā strādā vairāk nekā 20 gadus un kopš 2009.gada vadījusi departamenta Pilsētplānošanas pārvaldi.

Tikmēr Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktora amatā stāsies Māris Krastiņš. Viņš ir ieguvis bakalaura grādu politikas zinātnēs, kā arī jurista kvalifikāciju un maģistra grādu sabiedrības vadībā. Vairāk nekā piecus gadus vadījis Izglītības un zinātnes ministrijas satura un eksaminācijas centru. 2015.gadā ieņēma arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieka informācijas komunikāciju tehnoloģiju jautājumos amatu, bet līdz 2019.gada janvārim viņš bija Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) biroja vadītājs.

Visi trīs pretendenti amatiem tika izraudzīti konkursa kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu