Tūroperators "Novatours" rīkos ceļojumus uz Lietuvas kūrortiem (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Tūroperators "Novatours" rīkos ceļojumus uz vairākiem Lietuvas kūrortiem - Palangu, Birštonu, Druskininkiem, Neringu, Traķiem, Anīkšķiem un Pakroju,  informēja "Novatours" komunikācijas konsultante Ieva Sala.

"Mēs ticam, ka ceļotkāre nerimstas. Lai arī esam gatavi atsākt ceļošanu uz ārvalstīm, līdzko tas būs iespējams, šobrīd klientiem vēlamies palīdzēt ceļot lokāli. Saprotam arī, ka lokālā ceļošana kādu laiku vēl var palikt aktualitāte tiem, kas ir paaugstināta riska grupā vai nejūtas droši ceļot uz ārvalstīm," sacīja "Novatours" vadītājs Leonīds Močeņovs.

Jau vēstīts, ka no 12.maija Baltijas valstīs - Latvijā, Lietuvā un Igaunijā - iedzīvotāji drīkst brīvi šķērsot robežas un ceļot.

Iepriekš ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) pieļāva, ka līdz 15.jūnijam lielākā daļa Eiropas varētu kļūt "ceļotbrīva" - tajā varētu būt iespējams brīvi pārvietoties, vairs neprasot ievērot 14 dienu pašizolācijas prasību pēc robežu šķērsošanas.

Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā izsludinātā ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9.jūnijam, vienlaikus lemjot par būtisku dažādu ierobežojumu atvieglošanu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu