Pārdošanā nonākusi Londonas šaurākā māja (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Winkworth

Londonas nekustamo īpašumu tirgū ir nonākusi vien 1,65 metrus šaura māja. Tomēr, neraugoties uz ēkas "slaidumu", tās kopējā platība ir 96 kvadrātmetri. 

Savdabīgais Londonas nams uz citu fona izceļas ne tikai ar zilo fasādi, bet arī neparasto plānojumu. 1,65 metrus šaurā māja ir veselus 96 kvadrātmetrus plaša - dzīvojamā platība ir izkliedēta piecos stāvos. Londonas šaurā māja atrodas pilsētas vēsturiskajā centrā, un to ir iespējams iegādāties par vienu miljonu eiro. 

Foto: Winkworth

Pirms plānā ēka tika pārveidota par dzīvojamo namu, tajā atradās cepuru salons, par ko liecina ēkas vitrīna un tajā izkārtās cepures. Deviņdesmitajos gados šo salonu pārpirka fotogrāfs Jirgens Tellers, bet pēcāk te esot mitinājies britu filmas "Lepnums un aizspriedumi" zvaigzne Saimons Vuds. 

Foto: Winkworth

Visus šaurās ēkas stāvus savieno spirālveida kāpnes, kas šajā gadījumā ir kompakts risinājums un ļauj ietaupīt dažus kvadrātmetrus no ēkas platības. Ēkas pirmajā stāvā atrodas šaura virtuve un ēdamistaba, kā arī izeja uz pasakainu apzaļumotu pagalmu, bet pārējos stāvos ir guļamistabas un dzīvojamā istaba. 

Foto: Winkworth
Foto: Winkworth
Foto: Winkworth
Foto: Winkworth
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu