Mācies stilu: Vējones elegantais tērps un pieskaņotā sejas maska

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Zīmols AMERI Rīgas modes nedēļā ar kolekcijas skati atklāja sociāli atbildīgu kolekciju „Izadīt sapni”.  Kā goda viešņa pasākumu apmeklēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) patronese Iveta Vējone. 

Iveta Vējone izteica atzinību Latvijā radītajam zīmolam par iniciatīvu un drosmi piedāvāt kolekciju tik sarežģītos apstākļos, neaizmirstot par neaizsargātāko sabiedrības daļu – bērniem. 

Vējone bija tērpusies gaišā bikškostīmā un tam pieskaņotā sejas maskā. Koptēls izskatījās ļoti gaumīgs un sievišķīgs. 

Modes un tekstila dizaina zīmols AMERI Knitwear ar modes skati atklāja sociāli atbildīgu projektu – īpaši veidotu trikotāžas kolekciju „Izadīt sapni”. Daļa no kolekcijas pārdošanā gūtajiem ieņēmumiem tiks ziedota Bērnu slimnīcas fondam. AMERI savā salonveikalā Berga bazārā vienkopus aicināja sabiedrības eliti novērtēt kolekcijas apģērbus, kas paredzēti ne tikai bērniem, bet visai ģimenei.

 Epidemioloģiski drošā vidē pasākumu apmeklēja viesi - Latvijā radīta dizaina atbalstītājas Inese Šlesere un Mārīte Kola, māksliniece Ieva Bondare,  dizaineres Anna Osmuškina un Odetta Birmane,  žurnāla Titanium redaktore Marina Dianova, TV raidījumu un sporta projektu seja Armands Simsons ar kundzi  Ivetu un virkne citu. Apmeklētāji nēsāja sejas aizsegus, kurus noņēma tikai uzkodu un dzērienu baudīšanas laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu