Video Neticami kaskadieru triki ar neticamu Subaru

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Lielisku, aizraujošu video, ko noskatīties pie rīta, pusdienu, launaga vai arī vakara kafijas, ir sagatavojuši Kena Bloka sekotāji. Konkrētāk - moto un autosportists, ekstrēmo sporta veidu fans Traviss Pastrana ar savu komandu.

Pirms kāda laika jau vēstījām, ka Kens Bloks ir nolēmis vismaz uz laiku mest mieru Gymkahana video filmēšanai, šo rūpalu uzticot savam draugam un cīņu biedram, ne mazāk prasmīgam sacīkšu braucējam Travisam Pastranam.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Viņa vārds šaipus okeānam varbūt nav tik zināms, jo atšķirībā no Kena, kurš draiskojas visā pasaulē un pat ir mazgājies Rīgas ūdenī, kad Biķerniekos notika pasaules rallijkrosa čempionāts, Pastrana par savu izklaižu poligonu ir izvēlējies dzimto Mērilendas štata Anapolisi dzimtajās Savienotajās Valstīs.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tur nupat arī tapis viņa pirmais Gymkhana video, kuru tā arī vienkārši sauc - Gymkahana 2020.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ja Kenam Blokam ir cieša saikne ar Ford un arī vairumā savu krāšņo YouTube video viņš izpilda pārdrošus trikus speciāli būvētos kosmiskas jaudas Ford automobiļos, tad Pastrana draudzējas ar Subaru un pirmajā veikumā gandrīz neticamus varoņdarbus veic, sēdēdams pie speciāli būvētas, nepilnus 900 zirgspēkus spēcīgas Subaru Impreza stūres. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu