Uz kuriem pirkstiem nevajadzētu nēsāt gredzenu?

Skaidro eksperts
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: iordani/Shutterstock.com

Pēc gredzenu valkāšanas paradumiem var noteikt cilvēka raksturu. Hiromanti (zīlētāji, kuri izmanto cilvēka rokas līnijas) ir pārliecināti, ka gredzena nēsāšana uz pareiza pirksta var atdzīvināt jaunas spējas un vēl nebijušas rakstura iezīmes. Portāls "Channel Five" piedāvā iepazīties, ko nozīmē jūsu gredzena valkāšanas ieradumi. 

Īkšķis

Marsa planēta patronizē īkšķi. Cilvēkiem, kuri nēsā gredzenus uz šī pirksta, piemīt tādas īpašības kā drosme, neatlaidība, līderība un spēja iederēties sabiedrībā. Īkšķa gredzens palīdz attīstīt šīs īpašības.

"Jums vajadzētu nēsāt gredzenu uz īkšķa, ja šķiet, ka jums trūkst pašpārliecinātības, ambīciju," vēsta palmists Ivans Gromovs.

Ja cilvēkam šķiet, ka viņš velti tērē laiku, tad ir vērts nēsāt gredzenu uz īkšķa. Nav vērts to nēsāt, ja cilvēks sevī izjūt avantūrisma garu. Noteikti nevajadzētu valkāt gredzenu uz īkšķa tiem, kam ir problēmas ar azartspēlēm. 

Rādītājpirksts

Tie, kas ilgu laiku nēsā gredzenu uz rādītājpirksta, bieži izrādās karjeristi. Visbiežāk viņi ieņem līdera amatus un lieliski veic padoto darbu. Tajā pašā laikā daži gredzenu īpašnieki tiek uzskatīti par vieglprātīgiem egoistiem, kuri nezina, kā izrādīt emocijas. Pēc gredzenu speciālista teiktā, tiem, kuriem trūkst līdera īpašību, ir vērts valkāt gredzenu uz rādītājpirksta.

Ja cilvēkam nav pietiekami daudz pārliecības, ka viņš iederas vadošā amatā, tad viņam vajadzētu valkāt gredzenu uz rādītājpirksta.

Vidējais pirksts

Uz tā gredzenu bieži valkā mierīgi cilvēki, kuri apzinās savus nopelnus un trūkumus. Arī tie, kas vēlas uzsvērt savu individualitāti, valkā gredzenu uz vidējā pirksta. Pēc hiromanta domām, Saturns ir vissliktākā planēta, kas atbild par negadījumiem un nepatikšanām.

Ivans Gromovs ir pārliecināts, ka labāk vispār nepieskarties vidējam pirkstam un nevilkt tajā gredzenu, jo individualitāte ir diezgan neskaidrs jēdziens.

Zeltnesis

Zeltnesim ir tieša saikne ar sirdi, to sauc arī par Apolona pirkstu. Tas ir atbildīgs par cilvēka ģimeni šī vārda visplašākajā nozīmē. Šādā ģimenē ir ne tikai vīrs vai sieva, bet arī vecāki, bērni un tuvi radinieki. Tātad, pirmkārt, kāzu, saderināšanās un laulības gredzeni ir saistīti ar šo pirkstu. Arī neprecēti vīrieši un sievietes  var nēsāt gredzenu uz zeltneša. Tas liek domāt, ka īpašnieks ir optimistisks attiecībā uz dzīvi, saprātīgs un sirsnīgs savos nodomos.

Mazais pirkstiņš

Astrologi uzskata, ka to apgredzeno sabiedriski cilvēki, uzmanības centrā esoši un radoši cilvēki. Dažreiz šādi cilvēki var just vēlmi pēc nošķirtības un vienatnes.

"Gredzens uz mazā pirksta ir jānēsā, ja cilvēks jūt, ka viņam ir saskarsmes problēmas, grūti saprasties ar citiem, grūti sarunāties, kā arī, ja ir finansiālas problēmas," vēstī speciālists.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu