Brēcošs kaķis tiešsaistē un dators uz veļas gludināmā dēļa: pieredzes stāsti par darbu no mājām

Konkursa "Mans mājas birojs" trešā nedēļa
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

“Darbs no mājām palīdz sabalansēt uzturu – tā vietā, lai pieēstos līdz ūkai pusdienu pārtraukumā, dienu varu piepildīt ar vairākiem veselīgiem, maziem našķīšiem. Ai, ko gan es cenšos piemānīt! Patiesība ir tāda, ka ēdu tik cītīgi kā vēl nekad. Kad Wolt kurjers dodas prom, pie durvīm jau klauvē Bolt. Draugi, nav labi!” ar humoru pieteikumā raksta Viktors Smirnovs. Šķiet, ka arī liktenim labpatīk jokot, jo tieši Viktors ir izlozēts kā konkursa "Mans mājas birojs" trešās nedēļas uzvarētājs un tiks pie 50 eiro vērtas dāvanu kartes no Wolt. Labu apetīti!

Ikdienā Viktors raksta tekstus par, viņaprāt, pasaulē labākajiem rūteriem – MikroTik, tāpēc viņa mājas birojā neesot nekādu problēmu ar internetu. Turklāt, pārejot no sabiedriskajām attiecībām uz IT nozari, esot dubultojusies ne vien apmierinātība ar dzīvi, bet arī monitoru skaits.

Foto: Privātais arhīvs

Atbildot uz jautājumu par to, kas traucē strādāt no mājām, tiek pieminēti Imants un Peka – kaķis un suns. “Ja suns vēl kaut cik rāmi uzvedas pa dienu, tad kaķis reizēm uzvedas kā gatavais nelietis. Brēc (īpaši skaļi, ja jāsazvanās ar kādu kolēģi), gāž visu no plauktiem, grauž augus un pēc tam tos atgremo. Nevaru pat iedomāties, kā ar darba pienākumiem tiek galā tie, kam ir bērni, ja jau ar mājdzīvniekiem ir tik grūti. Pieļauju, ka ar bērniem vismaz vienā ziņā ir pat vieglāk – ja uz tiem sakliedz, viņi vismaz “aizveras”. Tas, protams, ir joks, jo kliegt uz bērniem 2021. gadā ir pilnīgi nepieņemami,” – tā Viktors.

Vēl tikai nedēļu  – līdz 14. februārim – arī tu vari piedalīties sadarbībā ar Datakom un Citrix Workspace rīkotajā konkursā un, iesūtot sava mājas biroja foto ar nelielu (vismaz 1000 zīmju) aprakstu, laimēt 50 eiro vērtu Wolt dāvanu karti vai galveno balvu – 2000 eiro vērtu augstākās klases portatīvo datoru HP EliteBook x360 1030 G7.

Lai smeltos iedvesmu, lasi tālāk un aplūko citus mājas birojus, ko pagājušajā nedēļā iesūtījuši konkursa dalībnieki. Portālā tiek publicēti tikai interesantākie apraksti ar foto, bet iknedēļas balvas izlozē piedalās visi iesūtītie apraksti, kas atbilst konkursa noteikumiem (vairāk par konkursu lasi, lūk, te).

Konkurss tapis sadarbībā ar "Datakom"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu