Sestdien pieķerti desmit dzērājšoferi un divi pie auto stūres sēdušies narkomāni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkometrs. Ilustratīvs attēls.
Alkometrs. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti desmit autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divi, kurš transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, portāls TVNET uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā un Vidzemes reģionā policisti apturējuši pa četriem dzērājšoferiem, bet vēl divi alkohola reibumā esoši autovadītāji pieķerti Zemgalē. Savukārt abi narkotikas lietojušie transportlīdzekļa vadītāji apturēti Rīgas reģionā.

Sestdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 209 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet trīs - par agresīvu braukšanu. Visvairāk ātruma pārkāpēju - 65 - reģistrēti Zemgales reģionā, divi agresīvie braucēji apturēti Vidzemē, bet viens - Kurzemē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 499 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 122 satiksmes negadījumi, tajos cietuši seši cilvēki, bet bojāgājušo nav, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu