Izdevumam "Dienas Bizness" iecelts jauns galvenais redaktors

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Romāns Meļņiks
Romāns Meļņiks Foto: Edijs Pālens/LETA

Par izdevuma "Dienas Bizness" galveno redaktoru iecelts līdzšinējais laikraksta "Diena" žurnālists Romāns Meļņiks, atklāja Meļņiks.

"Dienas Biznesa" galvenā redaktora lomā Meļņiks ir no 17.februāra, nomainot iepriekšējo galveno redaktori Anitu Kantāni. Otrdien iznāca izdevuma "Dienas Bizness" pirmais numurs viņa redakcijā.

Meļņiks pastāstīja, ka, esot "Dienas Biznesa" galvenā redaktora lomā, galvenais mērķis būs atgūt izdevuma prestižu - veidot to kā cienītu un respektētu mediju. Viņš norādīja, ka viņa vadībā izdevums galvenokārt fokusēsies nevis sarunām par biznesu, bet gan par biznesa izaicinājumiem un problēmām.

Viņš atzīmēja, ka ilgstoši ir strādājis žurnālistikā, strādājis vairākos uzņēmumos mārketinga, reklāmas un sabiedrisko attiecību jomās, kā arī gadu bijis valdes loceklis AS "Diena" un SIA "Dienas mediji". Meļņiks ir pārliecināts, ka viņa pieredze un zināšanas ļauj aktualitātes biznesā skatīt gan kā redaktoram, gan kā žurnālistam.

Meļņiks atzina, ka atsauksmes par pirmo izdevumu esot pozitīvas, tāpēc tas dod cerību, ka kurss uz prestiža atgūšanu ir uzņemts pareizajā virzienā.

Kā ziņots, kopš 2019.gada "Dienas Bizness", kas iepriekš iznāca kā laikraksts, iznāk žurnāla formātā formātā reizi nedēļā. Tajā pašā gadā galvenās redaktores amatā stājās Kantāne.

Kā liecina "Firmas.lv", "Dienas Biznesa" izdevējs SIA "Izdevniecība "Dienas Bizness" 2019.gadā strādāja ar 1,384 miljonu eiro apgrozījumu un zaudējumiem 381 768 eiro apmērā. Izdevējs reģistrēts 1993.gada martā, un tā pamatkapitāls ir 821 344 eiro.

Izdevēja vienīgais īpašnieks ir Edgars Kots, kuram pieder arī SIA "Izdevniecība "Dienas mediji" un SIA "Dienas žurnāli".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu