Pāri, kuri iemīlas viens otrā, neskatoties uz pilnīgu nesaderību

Runā zvaigznes!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutter

Daži Zodiaka zīmju pārstāvji visos aspektos ir radikāli atšķirīgi, taču viņi nevar dzīvot viens bez otra. Sapņojot par mīlestību, daudzi iedomājas ideālu partneri, kurš piepildīs visas viņu vēlmes, bet nezināmu iemeslu dēļ viņi saplūst ar pilnīgi pēc rakstura atšķirīgiem cilvēkiem. Astrologi ir pārliecināti - tas ir tāpēc, ka dažas Zodiaka zīmes pievelkas vienas pie otras, neskatoties uz pilnīgu nesaderību, vēsta portāls "Krasotka".

Auns un Vēzis

Kas Aunam un Vēzim var būt kopīgs? Uguns un ūdens elementi, vardarbīga attieksme pret mieru un līdzsvaru. Neskatoties uz visiem faktiem, šie Zodiaka pārstāvji bieži satiekas. Viņus piesaista otrs, un attiecības visu laiku paliek vētrainas: vai nu spilgtas mīlas spēles, vai arī argumenti līdz kliegšanai.

Vērsis un Skorpions

Daudzi cilvēki domā, ka Vērsis ir spītīga Zodiaka zīme, taču, salīdzinot ar Skorpiona spītību, viņi vienkārši ir eņģeļi. Turklāt Skorpioni, šķiet, izvirza sev uzdevumu izsist Vērsi no līdzsvara un izraisīt skandālu - jo skaļāk, jo labāk. Astrologi uzskata, ka šādas attiecības nevar ilgt ilgu laiku - agri vai vēlu viņi šķirsies. Visticamāk, ka neviens no viņiem nepiekritīs vēlmei dominēt, bet fakts, ka viņi ir piesaistīti viens otram kā magnēts, ir pierādīts.

Dvīņi un Mežāzis

Dvīņi ir aktīvi, sabiedriski un vieglprātīgi cilvēki, kas šokē Mežāža zīmes pārstāvjus. Pirmie plīvo pa dzīvi, otrie viņus mudina nomierināties. Tomēr šādai savienībai ir visas iespējas veiksmīgi pastāvēt. Dvīņi iemācīs Mežāžiem atpūsties un vieglāk paskatīties uz dzīvi, un Mežāži izglābs viņus no bīstamiem lēmumiem un nepareizas kompānijas.

Jaunava un Zivis

Jaunavas zīmes pārstāvji ir pedanti, kuru visa dzīve ir saplānota desmit gadus uz priekšu. Viņi mīl kārtību it visā, bet Zivis ienes viņu dzīvē haosu un apjukumu. Tas attiecas ne tikai uz uzvedību, bet arī attieksmi pret dzīvi, Jaunavām var būt grūti saprast, kā jūs varat iet cauri dzīvei bez sapņiem. Tomēr dzīvē ir daudz šādu pāru - viņus piesaista tieši iedomātā nesaderība, tāpēc mīļotie visbiežāk atrod kompromisu un labi sadzīvo. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu