Svētdienas horoskops: Nepārdzīvo, vienkārši izbaudi brīvdienu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 7. marts.

Auns: Ja nebūs nekā interesantāka ko darīt, pievērsīsies darba lietām. Šodien labi izdosies plānošana, dažādas atskaites. Atrodi tomēr kādu brītiņu, ko pavadīt dabā, svaigs gaiss uzlabos veselību.

Vērsis: Centies dienu nepavadīt viens, jo nedaudz var vilkt uz depresīvu noskaņojumu. Nepiemirsti par saviem draugiem citās pasaules malās, sakomunicē, uzzini, kā viņiem klājas šajā laikā.

Dvīņi: Tu pakļausies vairākuma viedoklim, kā tuvinieki lems, tā pavadīsi dienu. Protams, mājas uzkopšana tevi nesajūsminās, bet reizēm arī tas ir nepieciešams. Iespējams, aktīvi darbosies pie kāda projekta.

Vēzis: Rūpēsies par vecākiem, varbūt viņiem būs nepieciešams nogādāt pārtiku vai zāles. Kāds Vēzis pieteiksies ezoteriskiem kursiem. Tiem, kas šobrīd raksta kursa darbu, izdosies pamatīgi iedziļināties tēmā.

Lauva: Nopietna diena. Nesagaidījis jauno darba nedēļu, ķersies pie strādāšanas. Varbūt gatavosi lekcijas vai kārtosi grāmatvedību. Viesu nama īpašnieki apsvērs tālākos plānus.

Jaunava: Atkarībā no darba grafika tu atpūtīsies vai pildīsi pienākumus. Tevi apmierinās abas situācijas, jo jebkurā gadījumā aktīvi darbosies, mierā palikt nespēsi. Atklāsi, ka dzīvoklī nepieciešams remonts.

Svari: Radošu lietu veikšanai var pietrūkt iedvesmas. Nepārdzīvo, vienkārši izbaudi brīvdienu! Attiecības ar kādu personu var kļūt nopietnas, varbūt nolemsiet sākt kopdzīvi.

Skorpions: Vari strādāt, mācīties, komunicēt ar sadarbības partneriem no ārvalstīm vai atpūsties. Varbūt vari dienu sadalīt tā, lai visiem būtu labi un arī tuvinieki spētu tevi satikt.

Strēlnieks: Tavā dzīvē atkal parādīsies kāds cilvēks no pagātnes, iespējams, bijusī otrā pusīte. Sākumā satrauksies vai pat slēpsies, bet vēlāk pārdomāsi. Vēlams iztikt bez trakulībām un laicīgi doties pie miera.

Mežāzis: Kāds baudīs brīvdienas lauku īpašumā, pilnīgā mierā un klusumā. Ja tev blakus ir otrā pusīte, viss kārtībā, bet vienatnē gan nevajadzētu palikt.

Ūdensvīrs: Spēsi iekārtoties tā, lai darbu vai mājas pienākumus tavā vietā paveic kāds cits. Tev nepatiks laiku izšķiest velti, tāpēc darīsi tikai to, kas būs interesants, lietderīgs. Analizēsi līdzcilvēkus.

Zivis: Būsi nopietni aizrāvies ar savām lietām, sevišķi, ja tikko esi sācis biznesu. Noteikti atrodi laiku gados vecākai paaudzei, varbūt kādam nepieciešama palīdzība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu