Ierosināts kriminālprocess par elektrības atslēgšanu dzīvoklī, kur mīt bērns invalīds (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Kādā īres strīdā Rīgā namīpašnieks atslēdzis elektrību ģimenei, kurā bērnam nepieciešams skābekļa aparāts, kas darbojas ar elektrību, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".
Kādā īres strīdā Rīgā namīpašnieks atslēdzis elektrību ģimenei, kurā bērnam nepieciešams skābekļa aparāts, kas darbojas ar elektrību, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma". Foto: Ekrānuzņēmums no video

Valsts policija ierosinājusi kriminālprocesu par faktu, ka dzīvoklim Rīgā, Maskavas ielā, kurā mīt bērns invalīds ar elpošanas aparātu, atslēgta elektrība, vēsta Panorāma.

Administratīvo lietvedību sākusi arī pašvaldības policija.

Pērn augustā mamīpašnieks Aleksejs Kaškarovs pieprasīja viņu ielaist apsekot dzīvokli, bet mamma Milana Baranova atteicās, jo bija Covid-19 laiks un dēls bijis tikko pēc operācijas.  14. decembrī ģimene saņēma paziņojumu, ka mēneša laikā dzīvoklis jāatbrīvo. 12.februārī tika atslēgta elektrība.

Elektrības atslēgšanu dzīvoklim namsaimnieks kategoriski noliedz. To, kurš tad atslēdza dzīvoklim elektrību, tagad skaidro policija. 

Nākamnedēļ beidzot panākta vienošanās visām iesaistītajām pusēm iekļūt dzīvoklī.

Plašāk skaties Panorāmas sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu