Iemīli Taizemi un laimē dāvanu karti no Wolt (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Taizemes Tūrsma Pārvalde

Vai jūs jau plānojat brīvdienu ceļojumus pēc koronavīrusa pandēmijas? Ja sapņojat par skaistām pludmalēm, satriecošu dabu, gardiem ēdieniem un saulainu laiku, daudzveidīgā Taizeme ir lieliska izvēle jūsu nākamajam piedzīvojumam.

Tūrisms Taizemē ir galvenais ienākumu avots daudziem cilvēkiem. Kopš pagājušā gada februāra valsti ir apmeklējusi tikai daļa no tūristu skaita, kas parasti apmeklē Taizemi, taču tūrisma nozares samazināšanās bijusi arī ar pozitīvu ietekmi.

Ļaujiet Taizemei jūs atkal apburt

Pandēmijas periods ir devis Taizemes dabai atelpu, kuras laikā valsts pludmales, nacionālie parki, lietus meži un koraļļu rifi ir ievērojami atguvušies. Šāda atelpa ļāvusi efektīvāk attīrīt pludmales no atkritumiem, un, piemēram, populārajā Puketas (Phuket) kūrortā tīrības ziņā var redzēt ievērojamu atšķirību.

Foto: Puketa, Taizeme
Foto: Puketa, Taizeme Foto: Taizemes Tūrisma Pārvalde

Jau pirms koronavīrusa pandēmijas Taizemē vairāk uzmanības tika pievērsts ilgtspējīgam tūrismam. Ilgtspējīgs tūrisms ir daļa no jaunās normas, un Taizemē tūrisms turpinās koncentrēties vairāk uz āra aktivitātēm, dabas pieredzi un labsajūtu. Arī ilgtspējīgi galamērķi ar mazāku tūristu skaitu noteikti kļūs arvien populārāki.

Atjaunotas dabas apskates vietas un atttīrītas pludmales

No tūrista skata punkta, koronavīrusa pandēmijas pozitīvās sekas ir arī zemākas cenas un klusāki ceļojumu galamērķi. Brīvdienas Taizemē ir lieliska iespēja palutināt sevi ar labāku apmešanās vietu vai unikālu pieredzi, kas citkārt neiekļaujas paredzētajā ceļojuma budžetā. Pēc pandēmijas Taizemes galamērķos var izbaudīt īstu ceļotprieku un mieru pirms citu ceļotāju atgriešanās savos iecienītajos galamērķos.

Puketa un Khao Lak ir pazīstami galamērķi daudziem ceļotājiem, un, tūrismam atkal atjaunojoties, ir īstais laiks atgriezties savos iecienītākajos galamērķos, kā arī atcerēties, kāpēc tūristi tos ir tik ļoti iemīlējuši. Koh Yao Yai un Koh Yao Noi salas, kas atrodas netālu no Puketas, arī ir lieliska iespēja ceļotājiem, kuri meklē neskartu dabu un mieru. Taizemē vienu brīvdienu laikā var viegli izbaudīt daudz brīnišķīgu piedzīvojumu.

Foto: Puketa, Taizeme
Foto: Puketa, Taizeme Foto: Taizemes Tūrisma Pārvalde

Valstī tiek īstenota jaunā prakse un higiēnas vadlīnijas, piemēram, sejas maskas, roku un ķermeņa temperatūras mērījumi. Vairums restorānu Taizemē joprojām ir atvērti, taču to darba laiks ir saīsināts. Sociālā distancēšanās ir norma. Lielākā daļa pludmaļu un nacionālie parki ir atvērti, lai gan daži ir noteikuši ierobežojumus. Šobrīd Taizeme sāk atvērties arī tūristiem. Plašāku informāciju un iedvesmu savu brīvdienu plānošanai varat atrast vietnē www.thecoloursofthailand.com vai "Facebook" lapā Amazing Thainess.

Piedalies konkursā un laimē 20 eiro vērtu dāvanu karti

Ikviens TVNET reģistrētais lietotājs tiek aicināts no 19. marta līdz 2. aprīlim piedalīties sadarbībā ar Taizemes tūrisma pārvaldi rīkotajā konkursā. Atbildot uz pāris viktorīnas jautājumiem, tev ir lieliska iespēja tikt pie Wolt dāvanu kartes 20 eiro vērtībā.

Kopā tiks izlozētas 10 šādas balvas. Tās elektroniskā formā nosūtīsim uz e-pasta adresi laimīgajiem uzvarētājiem, kuri tiks paziņoti līdz 2021. gada 8. aprīlim.

Pirms atbildi uz  jautājumiem, lūk, šeit iepazīsties ar konkursa noteikumiem!

Konkurss noslēdzies! TVNET sazināsies ar uzvarētājiem, lai precizētu balvas saņemšanu.

Raksts tapis sadarbībā ar Taizemes Tūrisma Pārvaldi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu