Svētdienas horoskops: vairāk būs padomā dīvāns, televizors, kūciņas un neliela snauda

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos.com / Unsplash.com

Horoskops svētdienai, 21. martam.

AUNS Galvenais būs saticība un harmonija ģimenē. Neļauj sev iziet no rāmjiem un centies diplomātiski piebremzēt mīļoto. Varbūt dodies pie dabas, izbaudi nelielu fizisko treniņu vai izbaudi pirti.

VĒRSIS Garastāvokli var nomākt neliela apātija. Attiecībās ar mīļoto neies tik gludi kā gribētos, taču stāvokli nevarētu nosaukt par bezcerīgu. Varbūt vajadzētu izrādīt lielāku pretimnākšanu un maigumu.

DVĪŅI Daļa Dvīņu gribēs ieturēt aktīvu un sportisku dzīvesveidu, iesaistot savās aktivitātēs arī mājiniekus. Taču tuviniekiem vairāk būs padomā dīvāns, televizors, kūciņas un neliela snauda.

VĒZIS Bērni var pārmest tev, ka ierobežo viņu brīvību, un šoreiz viņiem būs taisnība. Arī mīļotais cilvēks, visticamāk, to apstiprinās un ieteiks nedaudz mainīt tavu attieksmi. Atceries, ka gudrākie vienmēr piekāpjas!

LAUVA Izklaides pasākumu izvēlē paļaujies uz intuīciju, jo tā tevi nepievils. Par apģērbu vari neuztraukties, jo ar tavu atraktivitāti un iznesīgumu pilnīgi pietiks, lai iekarotu kārotās personas simpātijas.

JAUNAVA Var nomākt neliela depresija un nespēks. Te nu vislabākās zāles būs aktīva atpūta svaigā gaisā, kā arī veselīga pārtika. Mīļotais cilvēks vēlēsies saņemt mīlestības un uzticības apliecinājumus.

SVARI Būsi noilgojies pēc mākslas, varbūt vēlēsies kaut ko uzgleznot vai paspēlēt kādu mūzikas instrumentu. Attiecībās ar mājiniekiem būsi draudzīgs, jautrs un bezrūpīgs. Sevišķi labi sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

SKORPIONS Varbūt sarunās ar mājiniekiem būsi nedaudz par asu un tiešu, lai gan tev pārsvarā būs taisnība. Taču skaidrs arī, ka savu viedokli var paust, izrādīt daudz mierīgākos veidos.

STRĒLNIEKS Viss būs atkarīgs no tavas pašsajūtas. Taču zini, ka svētdiena nav piemērota galvu reibinošiem piedzīvojumiem. Labāk paņemiet nomā labu filmu un nodrošinies ar uzkodu krājumiem.

MEŽĀZIS Būsi nemierpilns jaunā projekta dēļ, jo saistībā ar to būs daudz neskaidrību un sarežģījumu. Laulātais draugs lieliski palīdzēs atgūt dvēseles mieru, atslābināties un vienlaikus piespēlēs kādu vērtīgu ideju.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies pārkārtot dzīvokli. Grūtības var sagādāt mājinieku pārliecināšana. Tāpēc, argumentējot savus uzskatus, vairāk apelē pie izdevīguma un ērtībām. Nevajadzētu uzturā lietot asus ēdienus.

ZIVIS Gribēsi būt uzmanības centrā, un dažas Zivis to spēs sekmīgi īstenot. Piesardzīgāk ar izteicieniem par vīra vai sievas radiem. Bērni labprāt pavadīs laiku kopā ar tevi, ieklausīsies sniegtajos padomos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu