Rīgā un Viļņā aug degvielas cenas, Tallinā tās nemainās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildes stacija "Circle K".
Degvielas uzpildes stacija "Circle K". Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā palielinājās degvielas cenas, tikmēr Tallinā tās saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 2,4% - līdz 1,304 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpās par 1,7% - līdz 1,194 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena pieauga par 1,5% - līdz 1,246 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,7% un maksāja 1,136 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja attiecīgi 1,389 eiro un 1,239 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ Rīgā palielinājās par 1,6% un maksāja 0,625 eiro par litru. Savukārt Tallinā tā samazinājās par 1,4% - līdz 0,69 eiro par litru, bet Viļņā autogāzes cena palika nemainīga un piektdien maksāja 0,619 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu