Jelgavā darbu sācis vēl viens Covid-19 analīžu pieņemšanas punkts Raiņa parkā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Covid-19 testēšana. Ilustratīvs attēls.
Covid-19 testēšana. Ilustratīvs attēls. Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ Raiņa parkā pie agrākās bērnu un jauniešu centra "Junda" ēkas Jelgavā darbu sācis jauns "MFD veselības grupa" mobilais Covid-19 analīžu paraugu nodošanas punkts, atsaucoties uz uzņēmuma izpilddirektori Kristīni Ozoliņu-Kaļetovu, informē pilsētas pašvaldība.

Tāpat kā punkts Kronvalda ielā 24 pie Zemgales Olimpiskā centra (ZOC), arī Raiņa parka punkts strādā katru dienu no plkst.8 līdz 20 ar tehniskām pusstundas pauzēm dezinfekcijas veikšanai plkst.10.30 un 16.30 un pusdienu pārtraukumu no plkst.13.30 līdz 14.30.

"Otro "MFD veselības grupa" analīžu nodošanas punktu Jelgavā esam izveidojuši, lai palielinātu testēšanas kapacitāti pilsētā un mazinātu laiku, kas jelgavniekiem jāpavada, gaidot rindā uz analīžu nodošanu," skaidroja Ozoliņa-Kaļetova.

Punktā Raiņa parkā paraugu ņemšana tiek veikta gan kā valsts apmaksāts, gan maksas pakalpojums.

Pacienti pierakstu analīžu nodošanai punktā Raiņa parkā var veikt, zvanot pa "MFD veselības grupa" tālruni 8313, vienoto Covid-19 analīžu pieteikšanās tālruni 8303 vai mājaslapā "www.mfd.lv". Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta.

"MFD" veselības grupa" Covid-19 analīžu nodošanas punkts pie ZOC darbojas kopš 25.janvāra un līdz šim tajā analīzes nodevuši vairāk nekā 2000 pacientu.

Tāpat Jelgavā analīžu pieņemšanu katru dienu no plkst.8 līdz 20 veic SIA "Centrālā laboratorija" punktā Brīvības bulvārī 6, bet "E.Gulbja laboratorija" filiāle Mātera ielā 29 testēšanu veic darbdienās no plkst.13 līdz 15. Arī šajos punktos analīzes var pieteikt pa vienoto tālruni 8303 vai elektroniski laboratoriju mājaslapās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu