Svētdienas horoskops: Dalīts prieks ir dubultprieks!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 30. maijam.

Izklaidei un iedvesmai 

AUNS

Labi darbosies intuīcija un tu ātri sapratīsi, kas kuram aiz ādas. Neapspried ar cilvēkiem no malas savu privāto dzīvi, lai nerodas tenkas. Daudziem jau tīk patrīt mēles.

VĒRSIS

Sāksi jau domāt par jaunās nedēļas darbiem, bet vēl vesela diena priekšā! Vajag izkustēties. Divritenis, skrejritenis, soļu skaitītājs... Vienalga kādas - bet sportiskas aktivitātes dos enerģiju.

DVĪŅI

Cits varbūt noliks atpūtas krēslu un rāmi zvilnēs... Tikai ne Dvīņi! Dodies ekskursijā aplūkot skaistās Latvijas vietas ar kultūrvēsturisko mantojumu. Ja nav iespēju aizbraukt, derēs arī ceļojumu raidījumi.

VĒZIS

Tava ģimene un tuvinieki ir stiprais balsts, un šo dienu tu mīļuprāt pavadīsi savējo lokā. Kādam var rasties interese par dzimtas vēsturi, kādam vēlme sazināties ar savējiem svešatnē.

LAUVA

Sagādā kādu jauku pārsteigumu mīļotajam cilvēkam – ziedu pušķi ar kurjeru vai maltīti no smalka restorāna tieši pie namdurvīm. Dalīts prieks ir dubultprieks.

JAUNAVA

Svarīga attiecību tēma. Pāriem prieku sniegs kopā būšana romantiskā gaisotnē. Savukārt brīvie cilvēki var satikt kādu, kurš dzīvi sagriež krāsainos virpuļos.

SVARI

„Mans nams, mana pils”, un šis, nu, ir īstais laiks, lai to uzlabotu. Vari pārkārtot mēbeles un interjera priekšmetus, kā arī ielūkoties internetā, kādas ir mājokļu dizaina aktualitātes.

SKORPIONS

Pavadi šo dienu rāmi nesteidzīgā mājas atmosfērā. Gādā par saskaņu ar mīļoto, uzklausi bērnu vēlmes un palīdzi vecākās paaudzes radiņiem. Jāuzkrāj spēki jauniem darbiem.

STRĒLNIEKS

Mīļotais dīvāns, mīļotais televizors, dators vai planšete... Un diena lieliski pavadīta. Gan izklaidēsies, gan arī uzzināsi ko jaunu. Dodies laikus pie miera, jo nākamā nedēļa atkal solās būt nemierīga.

MEŽĀZIS

Ļoti novērtēsi, ka tev ir tik forša ģimene un cilvēki, uz kuriem vienmēr vari paļauties. Ja šobrīd esi brīvs, tad padomā – kāpēc? Varbūt jāatver sirds mīlestībai un viss notiks.

ŪDENSVĪRS

Nepaliec mājās, kaut arī varētu likties, ka daudz saimniecības darbu. Iespējama „rīvēšanās” ar mājiniekiem, arī sadzīves tehnika var saniķoties. Labāk garāka pastaiga vai sportiskas aktivitātes.

ZIVIS

Jauka diena attiecību spodrināšanai un mīļam pasākumam divatā. Brīvajiem ļaudīm vēlme pēc saviesīgām aktivitātēm. Satiecies ar draugu vai draudzeni āra kafejnīcā vai sasauc draugus virtuālajā sarunu telpā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu