7 tendences Stilīgākie peldkostīmi 2021. gada vasaras sezonai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Neatkarīgi no tā, vai plāno atvaļinājumu pilsētā vai jūras krastā, moderns peldkostīms ir svarīga vasaras garderobes sastāvdaļa. Lūk, septiņas galvenās modes tendences peldkostīmu modē!

Neona krāsa

Eres
Eres Foto: publicitātes

Neona košās krāsas ir vasaras hits! Un nav pat svarīgi, cik daudz tavā peldkostīmā neona krāsa žilbina. Drosmīgākais variants ir dažādu neona toņu peldkostīms, bet tikpat moderni būs atsevišķi peldkostīma elementi neona krāsā. Viena piebilde - neona krāsa vislabāk izskatās uz jau iedegušas ādas, tāpēc neizvēlies šo variantu kā pirmo sauļošanās kostīmu, atklājot vasaras pludmales sezonu!

H&M/Calzedonia
H&M/Calzedonia Foto: Publicitātes foto

Sarežģīts dizains

Asos
Asos Foto: publicitātes

Šīs vasaras peldkostīmam piestāv dažnedažādi izgriezumi un "spēle" ar tā lencītēm. Fantāzija dizainā neierobežota, bet atkailošanās pakāpe vērtējama katram individuāli. 

Amir Slama / Infinity
Amir Slama / Infinity Foto: publicitātes

Krāsu mix

Stella McCartney
Stella McCartney Foto: publicitātes

Šosezon aktuāli ir peldkostīma augšdaļu daļu izvēlēties vienā krāsā, bet apakšdaļu citā. Šo var piekopt arī ļoti ekonomiski - nopērc divus atšķirīgas krāsas peldkostīmus un miksē tos savā starpā. Tā tu iegūsi ne tikai modernu pludmales izskatu, bet arī četrus peldkostīmus divu vietā.

Calzedonia
Calzedonia Foto: publicitātes

Striķīši un lentītes

H&M
H&M Foto: publicitātes

Jo vairāk, jo labāk! It īpaši, ja runa ir par klasisko bikini versiju. Īpaši stilīgi, ja striķīšus vai lentītes pirms sasiešanas vairākas reizes aptin ap vidukli.

H&M/ Agent Provocateur
H&M/ Agent Provocateur Foto: publicitātes

Minimālisms

The Attico
The Attico Foto: publicitātes

Viengabala vai divdaļīgs peldkostīms - tas šovasar nav svarīgi. Galvenais ir tas, ka tam jābūt lakoniskam un vienkrāsainam. Šādu peldkostīmu var nēsāt ne tikai pludmalē, bet arī kā apģērba sastāvdaļu kādā stilīgā komplektā. 

Mango/Women'Secret
Mango/Women'Secret Foto: publicitātes

Tamborējumi

Asos
Asos Foto: Publicitātes foto

Tamborēti peldkostīmi ir atgriezušies modē! Jā, iespējams, tas nav ļoti praktiski, jo šāds peldkostīms ilgi žūs un valkāšanas procesā var pat deformēties, bet tas tāpat ir ļoti skaists. Starp citu, augšdaļu no šāda peldkostīma var izmantot arī kā topu un pievilkt pie šortiem, svārkiem vai džinsiem.

Mango/Cult Gaia
Mango/Cult Gaia Foto: Publicitātes foto

Gofrēti peldkostīmi

Mango
Mango Foto: publicitātes

Ir vēl viena tendence, kura atgriežas no deviņdesmitajiem. Galvenais ir atcerēties, ka šāds audums vienmēr vizuāli nedaudz palielinās ķermeņa aprises, tāpēc izmantojiet šo tehniku ​​tikai savā labā.

Bottega Veneta/Hunza G
Bottega Veneta/Hunza G Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu