Notiks 11. ikgadējā Ēnu ekonomikas konference

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 16. jūnijā, norisināsies ikgadējā Ēnu ekonomikas konference, kuru arī šajā gadā būs iespējams skatīties tiešsaistē.

SSE Riga un biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), sadarbībā ar LR Finanšu Ministriju aicina ikvienu attālināti piedalīties 11. ikgadējajā konferencē, kas veltīta ēnu ekonomikas mazināšanai Latvijā.

Tradicionāli konferencē tiks prezentēts ikgadējais SSE Riga "Ēnu ekonomikas indekss Baltijas valstīs".

2021. gada konferences fokuss vērsts uz COVID-19, kā arī ar pandēmiju saistīto aizņēmumu un atbalsta mehānismu ietekmi uz ēnu ekonomiku.

Kā tiek tērēti valsts aizņēmumi un kā plānojam tos atdot? Vai ANM plānā ir paredzēti līdzekļi ēnu ekonomikas apkarošanai? Vai krīze ir īstais brīdis, kad veikt izmaiņas nodokļu sistēmā? Kā nodokļu sistēma var palīdzēt pārvarēt krīzi un mazināt ēnu ekonomikas īpatsvaru Latvijā?

Uz šiem un citiem jautājumiem 16.jūnijā atbildes centīsies rast konferences dalībnieki – uzņēmēji un publiskā sektora pārstāvji.

Konferences tiešraide tiks translēta portāla TVNET, kā arī SSE Riga un LTRK mājaslapās.

Konferencē būs iespējams vērot LTRK prezidenta Aigara Rostovska, kā arī premjerministra Krišjāņa Kariņa uzrunas. Tāpat SSE Riga Ilgtspējīga biznesa centra direktors Dr. Arnis Sauka uzstāsies ar prezentāciju “Jaunākie SSE Riga Ēnu ekonomikas indeksa Baltijas valstīs dati”.

Konferencē piedalās finanšu ministrs Jānis Reirs (JV), tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP), VID ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme, Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā ekonomists Mārtiņš Zemītis, LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, LTRK viceprezidente Elīna Rītiņa, SIA “Mogotel” valdes locekle Sabīne Krieviņa, un SIA “SCHWENK Latvija” valdes loceklis, FICIL valdes priekšsēdētājs Māris Gruzniņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu