Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash/Simon Maage

Horoskops ceturtdienai, 1. jūlijā.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Brīnišķīgs laiks, lai parādītu savu varēšanu. Nostiprināsi autoritāti, parādīsi sevi kā cienījamu profesionāli, kura viedoklī ieklausās gan priekšniecība, gan padotie, gan darījuma partneri.

VĒRSIS

Kaut arī esi diezgan apdomīgs cilvēks, var rasties „ašās” idejas, kuru rezultāts – neizsvērti lēmumi. Kas ātrumā darīts, tas labumu nenesīs. Bet apdomīgums vedīs pretī jaunām virsotnēm.

DVĪŅI

Cilvēka dabā ir situācijas pasniegt sev izdevīgā gaismā un beigās var izrādīties, ka gluži negaidot esi iesaistīts intrigās. Noteikti izklāsti savas domas un savu versiju par notiekošo.

VĒZIS

Jābūt uzmanīgam attiecībās ar līdzcilvēkiem, nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem. Turklāt, ja kāds ļoti, ļoti vēlas ar tevi iedraudzēties, tad padomā – kāpēc.

LAUVA

Ja kāds darbā vai biznesā sola, ka drīz nauda plūdīs kā piena upe ķīseļa krastos, netici uz vārda. Visus lietišķos priekšlikumus nopietni izvērtē. Var gadīties zemūdens akmeņi.

JAUNAVA

Parādīsi sevi kā izcilu darbinieku, spīdēsi ar idejām un perfektu komunikāciju. Ja darbosies nopietni un plānveidīgi, tiks dotas iespējas gūt augstus panākumus.

SVARI

Nekādā gadījumā neiesaisties tur, kur citi skaidro savas attiecības. It īpaši tad, ja neviens to nelūdz. Un, ja arī lūdz, tad padomā vai ir vērts. Bieži vien „pa mici” dabū tas, kurš pa vidu.

SKORPIONS

Lai arī ikdienas lietās viss it kā kārtībā, ir jāuzmanās no sakāpinātām emocijām. Tās var būt traucēklis jebkurā situācijā. Ik pa laikam būs tieksme pārspīlēt problēmas.

STRĒLNIEKS

Problēmas iespējamas no spontānas, nepārdomātas rīcības. Tev patīk pozitīvi dialogi, bet priekšniecība vai kolēģi šodien var arī nokaitināt un tad... skaties, cik lielus uguņus vari atļauties uzšķilt.

MEŽĀZIS

Var rasties vēlme pārāk personiski uztvert izteikumus, kas nemaz tā nav domāti. Pirms apvainoties vai „pateikt visiem visu”, izvērtē situācijas ar vēsu prātu.

ŪDENSVĪRS

Šodien sargies no stresa, kas var rasties no neskaitāmiem pienākumiem. Pievakarē dari to, kas ļauj atslēgties no domām par darbu. Garāka pastaiga, izbrauciens ar skūteri vai pelde ļoti labi noņem spriedzi.

ZIVIS

Iespējams, kādam ļoti noderīgs būs tavs viedoklis vai palīdzība, par ko saņemsi pateicību un daudz labu vārdu. Ja arī pašam vajag atbalstu, tad nekautrējies to lūgt tuviem draugiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu