Ielūkojies supermodeles Karas Delevinjas ekstravagantajā Losandželosas mājoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Dezeen

Pasakaini gēni un skaistums nav vienīgais mantojums, ko supermodele un aktrise Kara Delevinja ir saņēmusi no savas mātes Pandoras. "Viņa mēdza mums teikt: Ja tu saki, ka tev ir garlaicīgi, tad tu esi garlaicīgs," atceras Kara, jaunākā no trim Delevinju māsām. Šī gudrība nepārprotami viņai ir palikusi prātā - Kara Delevinja ir viss, tikai ne garlaicība, un viņas Losandželosas īpašums to apliecina – tas, protams, ir reibinošs krāsu sprādziens, bet Delevinja tajā rod mieru.

“Mana darba specifika pieprasa vilkt daudz dažādu cepuru un kostīmu. Man patīk iejusties šajos dažādajos tēlos, tāpēc vēlējos, lai arī manās mājās atspoguļotos daudzveidīgas tematikas un noskaņojumi, ”saka modele.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Arhitekts Nicolo Bini no “Line Architecture”, Delevinjas līdzdalībnieks dekoratīvās ekstravagances radīšanā, ar prieku īstenoja klientes vēlmes. Vispirms mājā sastopama dabas tēma, kas īstenota ar neskaitāmiem dizaina žestiem: sienas pārklātas ar Gucci fonu – lieliem gārņiem; masīvs čūskas paklājs biljarda telpā un paklājs, kas klāj kāpnes uz augšstāvu, rotāts ar leopardiem; meksikāņu mākslinieka Serhio Bustamantes putnu skulptūru saime un lērums dažnedažādu augu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Dabas tēmai seko jautrā un rotaļīgā spēļu tematika, ko iemieso pokera istaba, kas veidota kā telts, rotaļu bumbu baseins, milzīga cepuru kolekcijas siena un tērpu istaba pārģērbšanās ballītēm, un divi batuti, kas ierīkoti zemē netālu no peldbaseina. “Man patīk spēles - šarādes, “beer pong”, pokers, “Cards Against Humanity”, virves vilkšana. Kad pie manis viesojas draugi, māja pārvēršas par šķēršļu joslu. Tas ir kā iekštelpu un āra rotaļu laukums Alises brīnumzemē,” saka Delevinja. “Ja man ir slikta diena, es vienkārši ielecu bumbu baseinā. Tajā raudāt īsti negribas, ”viņa piebilst.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Balto ķieģeļu rezidence angļu-lauku stilā tika uzcelta 1941. gadā fon der Ahu ģimenes locekļiem, lielveikalu tīkla “Vons” dibinātājiem. Tiek uzskatīts, ka fon der Ahe ir dziļi reliģisks, un viņš šajā mājā uzņēma pāvestu Jāni Pāvilu II, kad tas 1987. gadā viesojās Losandželosā. Interesanti, kā Viņa Svētība būtu reaģējis uz Delevinjas jaunāko mājokļa papildinājumu – maksts tuneli, slepenu eju, kas paslēpta aiz sienas paneļa un ved no viesistabas uz blakus esošo divstāvīgo istabu, kur savukārt tuneļa eja paslēpta rozā veļasmašīnā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Delevinjas bēniņu ballīšu bunkurs ar griestus rotājošām apaļām spoguļu figūrām, šūpolēm un liektajiem, mīkstajiem dīvāniem iemieso modeles rotaļīgo garu. “Kara ir tīra prieka radība. Šī vieta ir viņas galvenā vieta mājā - Kāras stila fantāzija, kas piepildīta ar atsaucēm uz daudzām lietām, kas viņu iepriecina, ”skaidro Bini, uzsverot prieku, ko viņš guva, izpildot savas brīvdomājošās klientes trakās vēlmes.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Neskatoties uz Chanel sērfošanas dēli, vannas istabu, kas veidota kā Deivida Bovija memoriāls, skulptūru, kas izgatavota no tūkstošiem ekstazī tablešu, un citām ekstravagantām izpausmēm, Delevinja uzstāj, ka viņas māja ir vairāk nekā vienkārši atrakciju parks. “Tā joprojām šķiet kā mājas. Ir pienācīga ēdamistaba un viesistaba, kā arī lieliska virtuve. Bet tas ir arī sava veida ceļojums. Jo dziļāk ejat, jo vairāk dārgumu atklājat, ”viņa saka.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Galu galā tas ir Karas mājas galvenais uzdevums - māja ir ideāls tās īpašnieces atspoguļojums visā viņas krāšņumā, nerātnībā un nepieklājīgajā humorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu