Viļņā samazinās degvielas cenas, bet Rīgā un Tallinā - nemainās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildes stacija
Degvielas uzpildes stacija Foto: LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, savukārt Viļņā cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās un piektdien maksāja attiecīgi 1,357 eiro un 1,257 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,5% - līdz 1,306 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,8% - līdz 1,196 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena, tāpat kā pirms nedēļas, bija 1,459 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saglabājās 1,229 eiro par litru.

Rīgā autogāzes cena nemainījās un maksāja 0,665 eiro par litru. Tikmēr Viļņā tā palielinājās par 2,5% un maksāja tāpat kā Rīgā - 0,665 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena kāpa par 1,4% - līdz 0,73 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu