Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Es izmēģināju šķidro vibratoru, un, ticiet man, tas mainīs jūsu dzīvi

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Iespējams, brīnāties, kāds brīnumains zvērs ir šķidrais vibrators? Es biju ļoti skeptiska, kad saņēmu šķidro vibratoru kā dāvanu no sava drauga. Bija nepieciešams īss mirklis, lai ieskatītos iepakojumā un saprastu, ka tas nav vibrators, bet gan dīvaina šķidruma tūbiņa. Tā kā dažādība orgasmu pasaulē ir apsveicama, nolēmu to izmēģināt.

Instrukcijā teikts, ka uz klitora jāuzklāj biezs slānis. Tāpēc darīju, ko varēju. Un nekas... Jau sāku uzklāt nākamo kārtu, kad izjutu orgasma tuvošanos. Trīsoša, uzbudinoša sajūta. Kaut kas pulsēja manās biksītēs. Klitors uzbrieda kā seksa laikā un radās sajūta it kā tūkstoš velniņi rīkotu dzīres. Ja šķidrais vibrators jau uzklāts, atpakaļceļa nav. Biksītes kļūst mitras.

Metos gultā un gaidīju, kas notiks tālāk. Šķidrais vibrators vien, iespējams, mani nenovestu līdz orgasmam. "Katram gadījumam! (gadās dažādas ārkārtas situācijas) paņēmu arī savu seksa rotaļlietu. Nemo vibratoru ar klitora sūkšanas funkciju, kas parasti mani noved līdz orgasmam apmēram 5-10 minūšu laikā. No četriem Nemo režīmiem parasti izmantoju pēdējo, bet ne šoreiz. Klitors kļuva pārlieku jutīgs. Katram gadījumam sāku ar zemākā līmeņa stimulāciju. Pēc 30 sekundēm manas smadzenes kliedza: "Vai tiešām tas notiek īstenībā?" 10 minūšu klitorālā orgasma vietā, klitora nervi tika maksimāli uzbudināti 3 sekunžu laikā, un man bija jāatver acis, lai izbaudītu šo orgasma vilni.

Šķidrais vibrators ir kaut kas nereāls. Klitors kļūst neticami jutīgs. Uzbudinošās sajūtas jūtamas klitora un dzimumorgānu rajonā. Biksītes kļūst mitras, it kā būtu atgriezusies pusaudžu vecumā, kad iedomājos kaut ko nerātnu. Ja šķidrais vibrators jau uzklāts, atpakaļceļa vairs nav. Varat iedomāties, cik spēcīgs orgasms būtu kopā ar partneri?

Mans mīļākais šķidrais vibrators Nemo + Liona Mama Euphoria

Foto: Publicitātes foto

Pirkstveida vibrators Clit Therapy + šķidrais vibrators Olimpya

Foto: Publicitātes foto

Chisa klitora & g-punkta stimulators + šķidrais vibrators Godess

Foto: Publicitātes foto

Papildiniet savu guļamistabu, ieviešot jaunus elementus un paceliet orgasmu jaunā līmenī. Šķidrais vibrators ir vīrieša slepenais ierocis sievietes nogādāšanai septītajās debesīs, un tas paveiks pusi darba viņa vietā.

Jūsu pasūtījumu no Melns Kakis nosūtīsim diskrēti iepakotu un bez norādēm uz saturu vai sūtītāju.

Fantastisku baudu vēlot,

Inna

Melns Kakis saimniece

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu