Izstādē "Auto 2021" karstākā tēma būs elektroautomobiļi (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

No 24. līdz 26. septembrim izstāžu centrā Ķīpsala notiek izstāde Auto 2021. Par spīti sarežģītajai situācijai ne vien ar koronavīrusu, bet arī pusvadītāju deficītu un kavētām auto piegādēm, auto tirgotāji pārstāvēti labāk nekā pirms gada.

Edgars Šturcs, Moller Auto Lidosta tirdzniecības nodaļas vadītājs: "Šis ir labs brīdis, kad satikt lielākos dīlerus. Visi parādīsim daudz ko jaunu, tostarp jaunos elektroauto un plug in hibrīdus."

Elektromobiļi šobrīd patiešām ir karsta tēma, turklāt tīri praktisku apsvērumu dēļ - tos var dabūt daudz ātrāk nekā iekšdedzes motoru analogus.

Normunds Piebalgs, Auto Blitz valdes loceklis: "Mēs plānojam izstādē būt ar Opel Mokka elektrisko versiju. Otrs, kas sagatavots speciāli autoizstādes apmeklētājiem un ko paši tikai pirmo reizi ieraudzīsim, ir atjauninātais Grandland, kas tiks atvests tieši uz izstādes laiku."

Ja kādu no izstādes apmeklētājiem jaunais Grandland "aizķers", uzreiz iegādāties to nevarēs. Nāksies vien paciesties, turklāt patērētāju pacietību trenē ne tikai Opel, bet visa auto industrija kopumā.

Normunds Piebalgs: "Lielākā daļa ražotāju uzskata, ka nākamais gads būs tikpat turbulents. Piegādes būs stabilākas, bet būs aprīkojums, kura tāpat pietrūks."

Edgars Šturcs: "Es teiktu, ka tas nav nekas ārkārtējs. Potenciālajiem pircējiem vienkārši ir jāapzinās, ka jauno auto piegādes termiņi ir kļuvuši garāki."

24. septembrī ieeja izstādē personām ar sadarbspējīgu sertifikātu. Sestdiena un svētdiena ieplānota kā ģimeņu dienas, taču lielajiem tik un tā jābūt kā saka "zaļiem". Ar noteikumiem sīkāk var iepazīties autoizstādes mājaslapā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu