Alojā nodegusi kokzāģētava

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Alojā paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkā nodegusi kokzāģētava, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukumu VUGD saņēma vakar plkst.13.57, jo Alojā ar atklātu liesmu dega kokzāģētava 250 kvadrātmetru, transformatora ēkas jumts 5 kvadrātmetru un sadzīves atkritumi 10 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbos piedalījās arī Matīšu brīvprātīgie ugunsdzēsēji. Plkst.17.06 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst.20.31 VUGD saņēma izsaukumu Rīgā, kur dega atkritumi divos konteineros, vienstāva ēkas ārsiena un jumta pārsegums 44 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies trīs cilvēki.

Tāpat aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega vieglā automašīna, elektrības rozete dzīvoklī, atkritumi, sausā zāle un krūmi, trīs gadījumos - sodrēji dzīvojamās mājas dūmvadā, kūdra, lapu kaudze, koka sēta un atkritumi konteinerā, neapsaimniekota ēka.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 54 izsaukumus - 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 31 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu