"Tet" un "TV3 Group" vienojas par vairāku sporta kanālu pārraidīšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Tehnoloģiju un izklaides uzņēmums "Tet" un mediju grupa "TV3 Group" ir vienojušies par vairāku TV3 sporta kanālu pārraidīšanu "Tet" platformās, informēja "Tet" pārstāve Laura Jansone.

Platformā "Tet+", "Helio" interaktīvajā televīzijā un "Helio" virszemes televīzijā būs pieejami kanāli "TV3 Sport", "TV3 Sport 2" un "TV3 Sport Open", kā arī tiks piedāvāts skatīties straumējumu "TV3 Sport 3", kas rāda paralēlās tiešraides sporta notikumiem citos kanālos.

Kā skaidroja "Tet" pārstāve, sporta kanālu piedāvājums paplašina iespējas sekot līdzi cīņām sporta laukumos un nodrošina populārāko vietējo un pasaules līmeņa sporta notikumu tiešraides un atkārtojumus.

"Tet" valdes priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks norāda, ka pieprasījums pēc vienotas vides, kurā ir pieejams visdažādākais saturs, turpina pieaugt. Savukārt "TV3 Group" izpilddirektors Kristians Antings uzsver, ka tagad grupas piedāvāto sporta saturu var skatīties visās lielākajās platformās Latvijā.

LETA jau ziņoja, ka "Tet" pieder valstij SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" ("Possessor") personā (51%) un telekomunikāciju kompānijas "Telia Company" meitasuzņēmumam "Tilts Communications" (49%). "Tet" grupā ir uzņēmumi "Tet", "Citrus Solutions", "Data Experts", "Helio Media" un "Baltijas datoru akadēmija". "Tet" pieder 23% SIA "Latvijas mobilais telefons" kapitāldaļu.

"Tet" koncerna apgrozījums 2020.gadā bija 222,644 miljoni eiro, kas ir par 1,6% mazāk nekā 2019.gadā, kamēr koncerna peļņa saruka par 16,1% un bija 30,389 miljoni eiro. Savukārt "Tet" pērn strādāja ar 178,293 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,2% mazāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 8,5% un bija 30,078 miljoni eiro.

"TV3 Group" ir Baltijas mediju grupa, kas ietilpst "Bite Group" sastāvā un pieder globālam aktīvu pārvaldīšanas uzņēmumam "Providence Equity Partners". Latvijā "TV3 Group" apvieno TV kanālus TV3, TV6, "3+", "TV3 Life", "TV3 Mini", radio stacijas "Star FM" un "Top radio", video satura platformu "TV3 Play", portālu "skaties.lv" un "Go3".

"Bite Latvija" 100% kapitāldaļas pieder "Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums. Savukārt "Bite Latvija" patiesie labuma guvēji ir Lielbritānijas pilsonis Džons Karls Hāns un ASV pilsonis Džonatans Milsons Nelsons.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu