Svētdienas horoskops: Nevajag bozties, bet izrunāties! (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 9. janvārim.

AUNS

Var rasties domstarpības saistībā ar pedagoģiskiem jautājumiem un kreņķi sirdslietās. Bet – varbūt viss nav tā kā izskatās? Sirsnīga izrunāšanās visu noliks savās vietās.

VĒRSIS

Kopā ar ģimeni vai draugiem kaut kur aizbrauc, izkusties. Sportiskas aktivitātes būs tieši reizē. Jaunajā nedēļā būs vajadzīgs mundrums un enerģija.

DVĪŅI

Radiņiem būs dažādas vēlmes un vajadzības. Galarezultātā varbūt pat būsi no tā visa noguris. Atrodi kādu izklaidi, kas palīdz noņemt stresu, un ļaujies un harmonijas meklējumiem.

VĒZIS

Varat rīkot saviesīgu pasākumu kopā ar radiem un draugiem. Drošības nolūkos – tiešsaistē. Bet vienalga tas uzlādēs pozitīvi. Optimisms ir tieši tas, kas šobrīd nepieciešams.

LAUVA

„Mans nams ir mana pils!” sacīja Lauva un ķērās pie mājokļa uzpošanas: jānomaina kāds interjera priekšmets, pārklāji, aizkari. Par brīnumainajām pārvērtībām prieks pašam un ģimenei.

JAUNAVA

Velti uzmanību savām atvasītēm, varbūt bērniem nepieciešams tavs atbalsts un padoms. Brīvajiem ļaudīm iespējami mīlestības piedzīvojumi, kas ikdienā iemet krāsainas dzirkstis.

SVARI

Parūpējies par ģimeni. Komunikācija ar radiņiem sniegs gandarījumu dvēselei. Vēlams kāds izbrauciens, kopā būšana ar bērniem un rāma atpūta.

SKORPIONS

Mājās sirsnīga atmosfēra: mīļas, interesantas un noderīgas sarunas, rūpes un pozitīvas emocijas. Ja uz sirds kāds smagums, tad pastāsti tuviniekiem. Viņi sniegs noderīgu padomu.

STRĒLNIEKS

Dzīve var uzdāvāt iespēju satikt kādu, ar kuru saistīs ne tikai jūtas, bet arī līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Ģimenes cilvēkiem jauka atmosfēra mājās un mīļas sarunas pie pusdienu galda.

MEŽĀZIS

Mīļuma diena. Attiecību tēmā daudz pozitīvisma. No tevis staros šarms un sirsnība. Ja šobrīd esi viens, kādā sirdī vari uzšķilt simpātiju liesmiņu.

ŪDENSVĪRS

Jau no paša rīta možs un rosīgs noskaņojums. Dungodams dziesmiņu, Ūdensvīrs rosīsies virtuvē. Bet pēc brokastīm – aidā! Baudīt ziemu vai arī... sērfot internetā, meklējot kādu ļoti svarīgu informāciju.

ZIVIS

Mājās var iezagties kašķīši par sadzīves sīkumiem. Nevajag „bozties”, bet izrunāties. Un, protams, vispirms skatīties, ko pats dari. Brīvajiem ļaudīm privātajā dzīvē var ienākt jaunas vēsmas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu