Valentīna dienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (3)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 14. februārim.

Izklaidei un iedvesmai.

AUNS

Valentīndiena ved mūs tuvāk pavasarim. Dāmas, lai uzkrāso lūpas, un kungi apliek tauriņus... Ja arī nekāda balle nav iespējama, vienalga ir tīkami saposties un izbaudīt romantisku divvientulību.

VĒRSIS

Pārsteidz kādu ar siltu sveicienu visu mīlētāju dienā un pretī saņemsi to pašu. Taču daudz apmainīties ar laipnībām un koķetēt nebūs laika, jo darbi jau krājas kaudzītē.

DVĪŅI

Nedēļa sākas nemierīgi. Daudz emociju un vēlmes lielākas par iespējām. Ko iesākt? Vienkārši tikt skaidrībā ar prioritātēm un saplānot darāmo. Vakarā sirsnīgas Valentīndienas noskaņas.

VĒZIS

Gribētos Valentīndienas mīļos sveicienus un romantisku vakaru, taču prātā dažādas domas... Vai viss notiek tā kā tu vēlies, vai varbūt jāizrunājas ar otro pusīti, ja kaut kas sakrājies uz sirds.

LAUVA

Ja jau visu mīlētāju diena, tad, lai ir „pa smuko”. Kāds darbā varbūt saorganizēs seno „Amora pasta” spēli, kāds uzdāvās pa ziedam vai aizsūtīs virtuālo sveicienu. Pozitīva gaisotne.

JAUNAVA

Kāda Valentīndiena? Jaunava būs noskaņota lietišķi un vēlēsies saplānot visas nedēļas darbus. Kolēģiem gan lustīgāks garastāvoklis. Nesauc par varītēm visus pie perfektas kārtības.

SVARI

Saņemsi uzmanības apliecinājumus un arī pats būsi padomājis kā iepriecināt mīļo. Nesteidzīgas vakariņas klusā, omulīgā krodziņā, pastaiga naksnīgā vecpilsētā... Daudz sirsnības, daudz mīlestības.

SKORPIONS

Ak, lepnais Skorpions!... Šī nav īstā diena, lai kaut ko demonstrētu vai pierādītu... Katram taču gribas mazu sirsnīgu uzmanības apliecinājumu. Pasper solīti pretī un iepriecini kādu tuvu dvēseli.

STRĒLNIEKS

Sirsnīgām emocijām pilns nedēļas sākums. Visu mīlētāju dienā jauks pārsteigums no noslēpumaina svešinieka vai svešinieces. Vakarā palutini sevi, darot to, ko sirds kāro.

MEŽĀZIS

Šī diena uz garīgā pacēluma viļņa – gribas smaidīt, bārstīt komplimentus, ikvienam pateikt kādu labu vārdu. Visu mīlētāju svētkos arī tevi kāds iepriecinās.

ŪDENSVĪRS

Skeptiskais Ūdensvīrs pukosies: kāda Valentīndiena? Ja mīl, tad mīl visu laiku, ne tikai vienu dienu gadā! Bet... kādu sirsnīgu pārsteigumu saņemt tomēr ir patīkami... Sirds atmaigs.

ZIVIS

Tu esi sabiedrības dvēsele. Klātienē vai attālināti, bet tavs uzdevums sarīkot nelielas Valentīndienas svinības, kas cilvēkiem ļauj uz brīdi atslēgties no ikdienības.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu