Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Jaunā mīlētāju kultūra - daži vīrieši ir aizsargāti

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Saskaņā ar Eurostat datiem 36% Latvijas iedzīvotāju ir neprecēti. Eiropā mūs apsteidz tikai 9 valstis. Latvija Eiropas Savienībā un pasaules kartē iekarojusi vietu pirmajā desmitniekā, jo sieviešu ir par 150 150 vairāk nekā vīriešu.

Ja ielās un Tinder ir tik daudz vientuļu sieviešu, nav nekāds brīnums, ka 40% pāru attiecībās iejaucas mīlētāju bultas. No vienas puses, tā ir laba ziņa valdonīgām sievietēm - ir laiks fiziskai tuvībai. No otras puses, tūkstoš sieviešu tiks nežēlīgi maldinātas un apkrāptas.

Brīvas sievietes labākais mīļākais - Klitora sūkšana un G punkta stimulēšana ar vibrēšanas funkciju No Twenty

Foto: Publicitātes foto

Nesaskaņas attiecībās sākas ilgi pirms mīlnieka medībām. Pāri bieži nonāk attiecību konsultanta kabinetā, kad ir jau par vēlu. Daudziem cilvēkiem pāru terapija patiesībā liek justies ļoti neērti. Terapija nelīdzinās zilai lagūnai, bet drīzāk purvam. Nevienam nav patīkami, kad mīļotais cilvēks uzskaita tavas nepilnības, it kā tā būtu četru lappušu ātrās ēdināšanas ēdienkarte. Pāri strīdas par visu: seksu, naudu, bērnu audzināšanu, darba un privātās dzīves līdzsvaru, prioritātēm, draugiem. Galvenie iemesli savstarpējai atsvešinātībai ir vieni un tie paši:

  • Daži cilvēki novērtē spontanitāti, citi – plānošanu, atsaka visiem un visiem, kas jāpaveic ļoti īsā termiņā, saņemot iepriekšēju brīdinājumu.
  • Daži cilvēki dzīvo pašreizējā mirklī, citi izvērtē nākotnes veidošanu.
  • Dažiem cilvēkiem patīk laiku pa laikam būt prom no mīļotā cilvēka, citi jūtas atraidīti katru reizi, kad viņus neiesaista.
  • Daži cilvēki vēlas, lai viņu mīļotais cilvēks izvērtē viņu viedokli strīda gadījumā pirms ir gatavi meklēt risinājumus. Citi vēlas risinājumus uzreiz un nevēlas klausīties.

Lielākoties tas ir privāts lēmums. Mums visiem patīk domāt, ka esmu tas, kam ir taisnība! Strīdi paši par sevi nav sliktu attiecību pazīme. Problēmas rodas, ja strīdus neatrisina un atstāj novārtā. Kādā brīdī mīļotais cilvēks pārstāj rūpēties, tieši tad kļūst ļoti grūti atjaunot attiecības.

Sekss ir attiecību spogulis - ja ar to nepietiek, laiks rīkoties

Parunāsim par seksu. Sekss ir pirmā lieta, kas sabrūk un cieš saspringtās attiecībās. Aptuveni 46% sieviešu ir neapmierinātas ar savu seksuālo dzīvi, taču to rūpīgi slēpj no vīriešiem, kā rezultātā iestājas seksa trūkums, pēc kura vīrietis dodas pie savas mīļākās. Sievietes intereses trūkums par seksu nav tāpēc, ka vīrietis ir slikts gultā. Attiecībās uzkrātā neatrisinātā spriedze uz seksu iedarbojas kā mušmirde. Lai būtu drošībā, jāpārbauda un jāpārliecinās, vai seksa kvalitāte nav saistīta ar ikdienišķām problēmām. Tādā gadījumā svaiga gaisa malks var palīdzēt izkļūt no rutīnas. Sievietes slāpes pēc seksa nerodas spontāni, vajadzīgs pamudinājums. Dāvanas, fiziska tuvība, atzīšana un, protams, flirts. Flirtam attiecībās vajadzētu saglabāties arī pēc 40 gadiem. Flirts ir kā garīga smērviela, kas domas virza pareizajā virzienā. Guļamistabā sievietes mēdz būt konservatīvas. Pātagas un fiksējošās saites gultā var iedarboties uz kaisles liesmu kā auksts vējš. Diskrētas seksa rotaļlietas viņas baudai ir labākā izvēle orgasmu pilnai naktij.

Diskrēti vibratori, lai savaldzinātu viņu gultā

Foto: Publicitātes foto

Padomi, kā pasargāt savas attiecības no mīlnieces nagiem

Iemācies ieklausīties savā mīļotajā. Strīdus ir daudz vieglāk atrisināt, ja otra puse jūtas saprasta. Varat viņai nepiekrist. Vienkārši uzklausiet viņu un aplieciniet, ka saprotat. Brīdī, kad tās rodas, viņas jūtas ir patiesas. Atradīsiet kopīgu valodu, lai atrisinātu domstarpības. Saziņa, saziņa, saziņa un vēlreiz saziņa ir ilglaicīgu attiecību atslēga!

Mīlas pilieni - spāņu muša - pilieni sievietes seksualitātes veicināšanai

Foto: Publicitātes foto

Situācijā, kad viens ir spontāns, bet otrs - gluži pretēji, spontanitāte zaudē. Nedaudz jāpiepūlas un jāplāno pasākumi, lai spontanitāti nepazaudētu pavisam. Draugus var uzaicināt arī nākamajā nedēļas nogalē, dažas dienas vēlāk var doties uz ciematu. Tāpat kā daudziem bērniem, arī lielākajai daļai pieaugušo ir nepieciešams ilgāks laiks, lai pārietu uz kaut ko jaunu.

Emocionāli viens no grūtākajiem izaicinājumiem ir ļaut mīļotajai pavadīt laiku kopā ar draugiem, piemēram, ceļojot vai dodoties kempingā vienatnē. Cilvēki, kuri atzīst, ka visu laiku pavada kopā, apzinās, ka pret savu partneri izturas nomācoši – vai man neuzticas? Problēma ne vienmēr ir saistīta ar savstarpēju uzticēšanos, bet tā var būt saistīta ar bērnības traumām un atstumtības sajūtu. Šādos gadījumos var palīdzēt attiecību terapeits.

Brīvību alkstošie, kuri par nākotni nesatraucas, cilvēkiem no malas izskatās it kā staigātu pa mākoņiem. Viena puse uztraucas par bērnu nosūtīšanu uz universitāti, vai ir veikts maksājums par māju? Citi nāk mājās, nopirkuši jaunu Xbox, kura iegāde nebija iekļauta mēneša budžetā. Un te talkā nāk senču gudrība: "Dzīvo sev un ļauj dzīvot citiem!" Tāpat kā jaunas mājas renovācija var radīt neparedzētus izdevumus, tā arī jums vajadzētu rīkoties ar spontānu, brīvību alkstošu mīļāko. Ja negaidīts pārsteigums ir daļa no plāna, kaisle starp pusēm mazināsies.

Spalvu skūšanas pildspalva + pātaga - divi vienā jutekliskai rotaļai

Foto: Publicitātes foto

Attiecības ir kā dārzeņu dobes, kas prasa pastāvīgu aprūpi un darbu. No tā nevar atteikties. Dobēs patvaļīgi aug tikai nezāles. Attiecības sāks rūgt, ja nenovērsīsiet spriedzi un neieviesīsiet sakārtotu rutīnu.

Atrodiet pikantas izklaides sev un savai mīļotajai Melns Kakis intīmpreču e-veikalā.

Nerātnas izklaides vēlot

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu