Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 14. janvārim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Jaunā nedēļa sākas enerģiski. Diena piemērota prezentācijām. Ja tev ir kāda ideja darbā vai biznesā, tad iepazīstini ar to kolēģus vai sadarbības partnerus.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā var atvērties jauni ceļi karjerā un līdz ar to arī labākas peļņas iespējas. Tev ir lieliski draugi un kolēģi, kuri uzklausīs un arī dos padomus. Veiksmīga sadarbība.

DVĪŅI

Rosīsies ar pilnu atdevi un ar savu enerģiju iedvesmosi kolēģus. Radīsies interesantas idejas, kas tiks novērtētas. Šodien pie tevis var nonākt interesanta un ļoti noderīga informācija.

VĒZIS

Diena uzņem apgriezienus lēnītēm, jo domas vairāk pie mājas lietām. Prātā kādi neatrisināti jautājumi, iespējama saziņa ar radiem. Pie svarīgiem darbiem patlaban vēl neķeries.

LAUVA

Profesionālajā jomā var nākties pieņemt būtiskus lēmumus un būs ātri jāreaģē uz situācijām. Kas jādara, tas jādara, tikai nerīkojies sasteigti vai emociju iespaidā.

JAUNAVA

Jauna nedēļa, jauni plāni. Labs laiks sadarbības veidošanai. Biznesa cilvēkiem jādomā par plašāku vai citādāku „spēles laukumu”. Ideju daudz.

SVARI

Grūti iešūpoties darbiem, un grūti arī izšķirties svarīgos jautājumos. Gribas mieru un harmoniju apkārtnē un dvēselē. Var būt arī vēlme piekāpties tikai mīļā miera labad.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā diena rāma – bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem. Arī garastāvoklis tāds apcerīgs. Ik pa brīdim gribēsies pabūt vienatnē, padomāt.

STRĒLNIEKS

Lietišķajā jomā nemierīgi. Jābūt gatavam risināt visdažādākos jautājumus, arī tādus, kas šķietami nav tavā kompetencē. Toties ar ienākumiem vēlāk būsi apmierināts.

MEŽĀZIS

Cilvēki respektēs tavu viedokli, jo pratīsi likt lietā pārliecinošus argumentus. Ar tavu palīdzību tiks atrisinātas dažādas saspringtas situācijas darbā vai biznesā.

ŪDENSVĪRS

Svarīga finanšu tēma. Radīsies noderīgas idejas, kā palielināt ienākumus. Padomā, parēķini un ķeries pie realizēšanas. Bet sadarbojies ar tiem, kas saprot tavas ieceres no pus vārda.

ZIVIS

No tevis staro pozitīvisms, šarms, enerģija. Profesionālajos pienākumos būsi pirmais darītājs un cilvēki tev sekos. Daudzi atbalstīs tavas idejas un varbūt arī iegūsi jaunus draugus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu