Trešdienas horoskops: 16.marts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 16. martam.

AUNS

Ar naudu rīkojies apdomīgi. It īpaši tad, ja pēkšņi radusies tā „mazās piektdienas” sajūta – kad gribas izklaidēties un palutināt sevi. Toties laba diena profesionālai izaugsmei.

VĒRSIS

Darba nedēļas viducītis. Iespējams, jutīsies noguris no straujā ritma un gribēsi, lai visi liek mieru. Atrodi brīdi atpūtai, palūdz, lai netraucē - vismaz par un ar sīkumiem.

DVĪŅI

Tava attieksme pret finansēm ir veselīga, kā pret līdzekli, kas vajadzīgs dzīvei. Taču šodien turi acis un ausis vaļā, lai nepaslīd garām izdevīgi varianti.

VĒZIS

Kādam darbā var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, bet kāds jau sapņos par atvaļinājumu un ceļojumu. Ļoti gribas ikdienai košākas krāsas.

LAUVA

Prāts tev rosīgs, un radīsies idejas, kā pavairot ienākumus. Tikai raugies, lai plāni balstās uz reāliem pamatiem. Ir risks pārvērtēt iespējas. Arī dārgus pirkumus labāk atlikt uz vēlāku laiku.

JAUNAVA

Ir vērts iespringt darbā, jo var rasties jaunas iespējas. Ja kāds vēl nezina, cik daudz tu proti un dari, tad pienācis laiks uzzināt. Kādam izdevība pakāpties pa karjeras kāpnēm.

SVARI

Jābūt apdomīgam naudas lietās. Nebūtu vēlams kārtot darīšanas ar bankām, aizņemties, kā arī aizdot. Netērējies pārāk par modes precēm un izklaidēm.

SKORPIONS

Neparedzētas situācijas iespējamas sadarbības jautājumos. Izvērtē, kas ir tavi partneri un apspried ar viņiem nākotnes plānus. Vakarā par darbu vairs nedomā, bet pievērsies sirdslietām.

STRĒLNIEKS

Jāuzmanās no pārāk vērienīgiem un ambicioziem plāniem. Strēlnieks dažkārt ir gatavs sekot idejai, bet... vajag arī racionāli pieeju. Ieklausies citu cilvēku viedoklī.

MEŽĀZIS

Paļaujies pats uz saviem spēkiem un zināšanām, nevis uz citu solījumiem vai veiksmi. Kontrolē ienākumus un atalgojumu, jo naudas lietās kaut kas var bremzēties.

ŪDENSVĪRS

Seko līdzi, lai tavs veikums darbā tiek atbilstoši novērtēts naudas izteiksmē, un esi gatavs pierādīt savu devumu kopīgās lietas labā. Vakarā mājās var nākties risināt saimnieciskus jautājumus.

ZIVIS

Iespējams kāds piedāvājums karjeras jomā, bet rūpīgi izvērtē, ko iegūsi, ko zaudēsi. Ja grūti izlemt, tad noderīgu padomu sniegs tuvi un uzticami draugi

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu