Latvijā dubultojies "Bolt" skrejriteņu lietotāju skaits

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Koplietošanas platformas "Bolt" elektrisko skrejriteņu lietotāju skaits Latvijā pieaudzis 2,2 reizes, salīdzinot ar pagājušā gada martu, kas ir skrejriteņu sezonas sākums, informēja "Bolt" pārstāvji.

Vienlaikus attiecīgajā periodā četras reizes palielinājies ar elektrisko skrejriteni nobraukto kilometru skaits, kamēr braucienu skaits Latvijā pieaudzis 2,9 reizes.

Kompānijā norāda, ka šogad "Bolt" pasaulē plāno ieguldīt vairāk nekā 150 miljonus eiro, lai turpinātu attīstīt skrejriteņu un e-velosipēdu darbību, kā arī izstrādātu risinājumus, kas uzlabo drošību un lietotāju pieredzi. Uzņēmums plāno līdz gada beigām paplašināt un piedāvāt pakalpojumus vairāk nekā 250 pilsētās, šobrīd esošo 170 pilsētu vietā.

"Bolt" šobrīd piedāvā elektriskos skrejriteņu deviņās pilsētās Latvijā un vairāk nekā 170 pilsētās Eiropā 20 dažādās valstīs. Savukārt pirms gada "Bolt" elektriskie skrejriteņi bija pieejami aptuveni 60 pilsētās 15 valstīs.

"Bolt" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā. "Bolt" darbojas 45 valstīs Eiropā un Āfrikā, nodrošinot dažādus mobilitātes pakalpojumus, tostarp kopbraukšanu, koplietošanas automašīnas un skrejriteņus, kā arī ēdiena un pārtikas preču piegādi. Igaunijā reģistrētā kopbraukšanas platforma "Bolt" dibināta 2013.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu