Pirmdienas horoskops: 16. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 16. maijam. 

AUNS

Neskaitāmi pienākumi, bet tas tikai vairos entuziasmu. Sacensības gars atkal un atkal liks pierādīt, ka esi līderis. Kādam žilbinošs karjeras piedāvājums, kādam jaunas iespējas biznesā.

VĒRSIS

Daudz ideju. Klāstīsi novatoriskas ieceres, un arī lietišķiem jautājumiem radīsies oriģināli risinājumi. Kamēr esi uz enerģijas viļņa, saplāno darbus visai nedēļai.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā rosība kā bišu stropā. Sajūta tāda, ka darījumu partneri un kolēģi gaidījuši tieši šo laiku, lai visi vienlaikus vērstos pie tevis dažādos jautājumos.

VĒZIS

Var pavērties iespējas mainīt ierasto dienu ritmu un mainīties pašam. It īpaši profesionālajā jomā. Nevajadzētu minstināties un kavēties, jo Fortūna ir mainīga un apstākļi arī.

LAUVA

Jaunus darbus iesākt nevajadzētu, bet rakstīt projektus tuvākai nākotnei vari. Tāpat arī palūkot pēc citām darba iespējām vai jauniem sadarbības partneriem.

JAUNAVA

Pirmdiena tāda sarežģīta. Ja kāds darbs vai projekts apstājies, tad vienalga nedrīkst zaudēt dūšu, bet jādomā par jaunām iespējām. Analizē, rēķini un noderīgas idejas atnāks.

SVARI

Darbā daudz pienākumu, bet arī lieliskas iespējas parādīt savas spējas un saņemt atzinību. Lūkojies pēc izdevīguma un nekautrējies apspriest samaksas jautājumus.

SKORPIONS

Daudz emociju, kas var kavēt darbus. Ja arī kāds kolēģis vai darījumu partneris nav izdarījis visu kā nākas, ar piktošanos situāciju neizglābt. Palīdzi ar padomu vai praktiski.

STRĒLNIEKS

Aktīva diena. Tev piemīt dabas dots talants sarunāties ar cilvēkiem, pārliecināt un organizēt. Tas ļoti noderēs, jo ir iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus.

MEŽĀZIS

Ražīgi jādarbojas, tad arī būs augļi. Nekautrējies runāt par atalgojumu, jo finanses ir svarīga tēma. Tu esi čakls strādātājs un novērtējums ir ļoti būtisks.

ŪDENSVĪRS

Šoreiz pirmdiena nav tā labākā diena. Domīgs un nemierīgs prāts, dažu brīdi grūti valdīt pār emocijām. Ja lietišķās lietās viss nevirzās tā, kā tev gribētos, atliec darāmo uz vēlāku laiku.

ZIVIS

Izvērtē paveikto un nospraud jaunus mērķus turpmākiem darbiem. Piemērots laiks pozitīvām pārmaiņām dzīvē un autoritātes nostiprināšanai. Cilvēki vaicās padomu, un tu zināsi īstās atbildes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu