Pirmdienas horoskops: 23. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 23. maijs.

AUNS

Gatavojies jauniem izaicinājumiem. Jau no paša nedēļas sākuma rīkosies enerģiski, nāksi klajā ar dažādām ierosmēm, būs vēlme pēc pārmaiņām darbā vai biznesā.

VĒRSIS

Šodien saplāno darāmo visai nedēļai, jo ir iespējas daudz paspēt, un izdarīt arī tos darbus, kas kādu laiku bija nobremzējušies. Jāraugās uz izdevīgumu un iespējām palielināt ienākumus.

DVĪŅI

Pirmdienas rītā, ieskatoties plānotājā, sapratīsi, ka darbu pāri pārēm. Jau uzreiz mēģini noteikt prioritātes: ko darīsi uzreiz, ko var mazliet atlikt.

VĒZIS

Šī diena ir piemērota, lai iepazīstinātu ar idejām potenciālos sadarbības partnerus vai nāktu klajā ar ierosinājumiem darba vides uzlabošanai.

LAUVA

Esi gatavs kompromisiem, respektē citu viedokli un centies sadarboties. Veidojot un iekļaujoties spēcīgā komandā, panākumi darbā vai biznesā garantēti.

JAUNAVA

Šodien vajadzētu tikt skaidrībā ar nedēļas svarīgākajiem darbiem un saorganizēt visu, kas nepieciešams to izpildei. Un tad jau soli pa solim uz priekšu pretī panākumiem.

SVARI

Daudz pienākumu. Bruņojies ar pacietību un raugies, lai viss godīgi, lai citi uz tava rēķina neļaujas slinkumam. Lieliski orientēsies situācijās un atradīsi pareizākos risinājumus.

SKORPIONS

Būtiski uzklausīt dažādus viedokļus, kaut arī savu tu diez vai mainīsi. Vienkārši noskaidrosi, ka eksistē arī citādāks skatījums uz situācijām. Tas palīdzēs pieņemt lēmumus.

STRĒLNIEKS

Veidosies veiksmīga lietišķā sadarbība, un radīsies jauni biznesa projekti. Svarīgi runāt par naudas lietām un jau laikus vienoties par atalgojumu vai peļņas sadali.

MEŽĀZIS

Pirmdiena tāda sarežģīta diena. Vairāk gribas vērties pa logu zaļojošajās koku lapās, nevis risināt nopietnus lietišķos jautājumus. Arī sirdslietās kaut kas pārdomājams.

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju, par kurām citi brīnās. Neklausi nevienu, jo tev ir zināšanas, intuīcija un arī izpratne par notikumu tālāko attīstību. Pasaule pieder tiem, kas uzdrīkstas.

ZIVIS

Tu esi pozitīvs un krietns cilvēks, bet visi tādi nav. Tāpēc neatdod savas idejas par baltu velti, bet iesaisties realizācijā un lūkojies pēc materiālā izdevīguma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu