Sestdienas horoskops: 23. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vvvita/ Shutterstock

Horoskops sestdienai, 23. jūlijam. 

AUNS

Esi ar savējiem: gan veicot mājas darbus, gan līksmojot. Ar prieku uzņemsi ciemiņus un katram atradīsies mīļš vārds. Ja sirds brīva, tad tajā var iekrist simpātiju dzirkstelīte.

VĒRSIS

Pamodīsies saimnieciskais gars, un dažs gribēs doties dabā ogot vai sēņot. Pēc tam vislabākā atpūta, nesteidzīgi saimniekojot un izmēģinot jaunas kulinārijas receptes.

DVĪŅI

Pavadi šo dienu tā, kā sirds kāro. Saimniecības darbi var pagaidīt. Jābauda vasaras sajūta – atradīsies interesantas nodarbes neatkarīgi no laika apstākļiem.

VĒZIS

Saviesīgu aktivitāšu diena. Sarīko mājas ballīti vai pikniku brīvā dabā, ielūdz draugus un radus. Lieliska kopības sajūta, interesantas sarunas un jautrība.

LAUVA

Prieks no tālāka izbrauciena. Dodies ceļojumā pa Latvijas skaistajām vietām vai uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm: apskatīt vēstures objektus, apmeklēt koncertu, atpūsties SPA.

JAUNAVA

Ģimeniska diena - rūpes par ģimeni un vecākās paaudzes radiniekiem. Vari sarīkot plašāku radu saietu, izzināt dzimtas vēsturi un likteņceļus.

SVARI

Sekmīgi mājas darbi: uzpos telpas, pārskati garderobi, palutini savējos ar gardu maltīti. Varbūt jādodas dabā vai uz tirgu un jāpalūko, ko var sagatavot ziemas krājumiem.

SKORPIONS

Būsi aizņemts ar saimniecības darbiem, kārosies arī aizbraukt sēnēs vai ogās un sākt gatavot kādas meža veltes ziemai. Ar paveikto būsi apmierināts.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē atbalsts un uzmundrinājumi no mīļotā cilvēka, savukārt brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsto un vienīgo. Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums.

MEŽĀZIS

Omulīga atmosfēra ģimenē, kopīgi saimniekojot. Vari ielūgt arī talciniekus un sarīkot jautru ballīti noslēgumā. Brīvajiem ļaudīm aizraujoši sirdslietu piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājas saimniecībā. Savukārt brīvajiem ļaudīm privātajā jomā dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos - izbaudi burvīgos brīžus.

ZIVIS

Vajadzētu apmeklēt kādu pasākumu vai vienkārši jāsaaicina kopā radi un draugi. Attiecībās svarīga pārliecība, ka blakus ir cilvēks ar līdzīgiem uzskatiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu