"Degpunktā" vadītājas neticamais kāzu stāsts

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pie tā, ka Diāna ar Jāni satikās, vainīgas Diānas draudzenes, kuras vienkārši uzrunāja simpātisko kaimiņu. Viņas piezvanījušas pie durvīm un pajautājušas svešam cilvēkam, vai viņš ir brīvs, smaidīgs un priecīgs, ja tā, lai zvana uz norādīto numuru. Jānis esot aizrakstījis, un tā abi iepazinās - raidījumā "Bez Tabu" stāsta Diāna Eisaka, kas TV ekrānos pazīstama kā raidījuma "Degpunktā" vadītāja. 

Diāna un Jānis ir kopā jau septiņus gadus, pārim ir četrgadīgs dēls. Lai arī doma par laulībām bijusi visu šo laiku, reālas aprises gan tā ieguva pērn, pirms Ziemassvētkiem.

Kāzas notika Diānas dzimšanas dienā. Tiešām, tas bija pārsteigums un noslēpums visiem ciemiņiem, kas bija atbraukuši uz sporta spēlēm. 

"Viesi nebrīnījās, ka es jau janvārī visus uzaicināju uz 29. dzimšanas dienu. Izsūtīju ielūgumus un izplūdu garās runās, ka tas būs viesu namā, kur es ar viesiem gribu pavadīt visu dienu. Būs sporta spēles, bet pēc tam vakarā būs balle. Un visi arī ieradās sportot gatavi. Lai arī lija lietus un laikapstākļi mūs nelutināja, mēs piedzīvojām tādu kopības un vienotības sajūtu… Paēdām uz ugunskura vārītu zupu, tad visi devās saposties tai vakara ballei," raidījumā stāsta Diāna.

Vairāk skaties "Bez Tabu" sižetā:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu