Foto ⟩ Rīgas policijas autoparku papildina 20 jauni mikroautobusi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas pašvaldības policijas 20 jaunie mikroautobusi
Rīgas pašvaldības policijas 20 jaunie mikroautobusi Foto: Rīgas pašvaldības policija/Facebook.com

Šonedēļ Rīgas pašvaldības policijas (RPP) autoparks papildināts ar 20 jauniem mikroautobusiem, jo liela daļa līdzšinējo automašīnu savu laiku jau ir nokalpojušas, TVNET informēja RPP pārstāve Ērika Verze.

Šonedēļ RPP autoparks papildināts ar 20 jauniem mikroautobusiem, jo liela daļa līdzšinējo automašīnu savu laiku jau ir nokalpojušas. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad policija transportlīdzekļus iegādājās savā īpašumā, šoreiz nolemts tos nomāt pilna servisa līzingā uz pieciem gadiem, kas nozīmē to, ka nomas cenā ir iekļautas apkopes, remonta izmaksas, kā arī automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei un apskates iziešana, savukārt policija atsevišķi segs vien degvielas izmaksas.

Visas automašīnas ir pārbūvētas un speciāli pielāgotas policijas vajadzībām – aprīkotas ar bākugunīm, speciālajiem skaņas signāliem, kā arī ar telpu aizturēto personu pārvadāšanai.

Jaunie operatīvie transportlīdzekļi, salīdzinājumā no iepriekš iepirktajiem transportlīdzekļiem, atšķiras ar to, ka tie ir aprīkoti ar benzīna dzinējiem un automātiskajām ātrumkārbām, kas ievērojami uzlabos darba vidi intensīvas satiksmes apstākļos.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu