"Mobilly" apgrozījums pērn pieaudzis par 23,5%

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
SIA "Mobilly" birojs.
SIA "Mobilly" birojs. Foto: Zane Bitere/LETA

Informācijas tehnoloģiju uzņēmums SIA "Mobilly" pagājušajā gadā strādāja ar 1,703 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 23,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka vairākas reizes un bija 7842 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn, saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem un samazinoties cilvēku mobilitātei, autostāvvietu izmantošanas apjoms un transporta biļešu tirdzniecības tirgus apjoms samazinājās, tāpēc "Mobilly" realizēja vairākus projektus veselības sektorā, kas nodrošināja ne tikai uzņēmuma kopējā apgrozījuma pieaugumu, bet arī palīdzēja cīņā ar pandēmiju.

Pērn ievērojami pieauga to "Mobilly" lietotāju skaits, kas izmanto "Mobilly" lietotni, kā arī pieauga norēķinu skaits gan Jūrmalas iebraukšanas maksas apmaksai, gan auto mazgāšanas pakalpojumiem.

Pērn "Mobilly" sāka SIA "Rīgas satiksme" biļešu tirdzniecību, un šī produkta apgrozījuma kāpums ir pārsniedzis plānoto, kā arī tā izaugsme turpinās 2022.gadā. Tāpat arī uzņēmums turpina strādāt pie šī produkta attīstības, lai nodrošinātu jaunas iespējas "Mobilly" klientu norēķiniem par sabiedriskā transporta biļetēm.

Tāpat pērn uzņēmums turpināja mobilās lietotnes attīstību, kas ļāva gan operatīvi veikt dažādus sistēmas un servisa uzlabojumus, gan reaģēt uz klientu pieprasījumiem un piedāvāt praktiskus risinājumus klientu vajadzībām, teikts ziņojumā. Vienlaikus "Mobilly" turpināja darbu arī "mPay" virzienā, lai piedāvātu klientiem jaunus maksājumu pakalpojumus un nodrošinātu ērtu mikromaksājumu veikšanu, izmantojot "Mobilly" platformu, tostarp lai ziedotu sabiedriskā labuma organizācijām.

Vadības ziņojumā teikts, ka iepriekšējā gadā veiktie ieguldījumi elektrouzlādes pakalpojumu nodrošināšanā ir ļāvuši nodrošināt gan klientu skaita, gan apgrozījuma pieaugumu elektrouzlādes pakalpojumu apmaksā, un šajā gadā "Mobilly" plāno turpināt darbu pie šo pakalpojumu attīstības.

Pērn aktīvo klientu skaits palielinājies par 24%, un uzņēmuma vadība norāda, ka ar katru gadu pieaug arī klientu, juridisku personu skaits.

Jau ziņots, ka 2020.gadā "Mobilly" strādāja ar 1,378 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 10,3% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās vairākas reizes, sasniedzot 34 277 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānija "Mobilly" reģistrēta 2003.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 544 983 eiro. "Mobilly" kapitālā 26,63% pieder Normundam Bergam, 23,5% - Jānim Bergam, 20,32% - Uldim Pabērzim, 12,5% - bankai "Citadele", 9,17% - fondam "ZGI-3", 4,7% - Ģirtam Slaviņam, bet 3,18% - SIA "VVMV".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu